keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Så länge vi båda andas

Tänään onkin ollut varsinainen asioiden hoitopäivä, on ravattu postissa, ihanaisessa Kelassa sekä kirjastossa. Postissa ei onneksi mennyt kauaa kun kävin heittämässä viimeisimmän hennesin pakettini suoraan palautukseen, kaikki vaatteet kun olivat liian isoja vaikka olivatkin normaalia kokoani :/ Kelassa odottikin sitten tuttu näky, kymmenen numeroa ennen omaa vuoroani eikä mitään merkkiä siitä että jono liikkuisi mihinkään. Onneksi Lauri-sisko oli seurana hoitamassa omia asumusongelmiaan tuon ihanaisen laitoksen kanssa niin odottelu ei ollut ihan yhtä pitkäveteistä. Yhtäkkiä jono oli kuitenkin kadonnut edestäni ja asiatkin taitavat vihdoin olla ajantasalla Kelan mielestä vaikka viimeksikin ne sanoivat niin siellä tiskillä.

Kelan jälkeen marssittiin kirjastoon jossa saatiin kätevästi puhuttua mun myöhästymissakotkin pois päiväjärjestyksestä :D Jee, mahtavat 3 euroa poissa harteiltani. Palautin aiemmin lukemani kirjan, Bridget Jonesin päiväkirjan osa 2 (ilmeisesti) ja lainailin koulua tasapainottaakseni muutaman "hömppä"kirjan lisää. Lainasin pari Komisario Koskinen-kirjaa sekä uusimman Twilight-kirjan mutta sen lainasinkin ruotsiksi. Ensi vuonna kun koulussa alkaa ruotsin kieliset kurssit niin on hyvä vähän herätellä kielitaitoa. Tulihan se ruotsista aikanani kirjoittamani E:kin ruotsin kielistä Cosmopolitania lukemalla :D


Twilightin neljännen osan nimi on siis ruotsiksi "Så länge vi ska båda andas" eli niin kauan kuin molemmat hengitämme. Suomeksi kirjahan on siis Aamunkoi ja englanniksi Breaking Dawn. Ruotsinnos ei kyllä mielestäni liity mitenkään alkuperäiseen nimeen, sentään kerrankin suomennos on lähellä alkuperäistä :)

Kävin myös kotimatkalla Suvin kanssa kaupassa ja eilisestä keittokirjan lukemisesta hieman viisastuneena päätin koittaa jotain hieman uutta. Tein tänään siis ruuaksi chilimozzarellajalapenopestopastaa :D Jääkaapissa kun sattui olemaan tänään käytettävä jauhelihapaketti niin piti sen ympärille kehittää jotain.

Sain myös hieman korjailtua ihanaista koulutehtävääni, eli tutkimuslomake(paskaa)tehtävää joka on jo kyllä kertaalleen mennyt läpi, mutta haluaisin silti siitä hieman paremman numeron kuin 3 :) Mikäli nyt yhtään ymmärsin annettuja ohjeita sekä Googlea, voisi parempi numerokin tuolla työllä irrota.

Tänään pitäisi vielä kuulemma salillekin mennä, mutta jalat taitaa olla vieläkin niin hajalla maanantaisesta että ehkäpä jää suunnitelmaksi :D Illan voisi kuitenkin käyttää pelaten CS tai katsomalla laatuviihdettä eli Salkkareita :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3