sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Viikonlopun kuulumisia

En olekkaan ehtinyt/jaksanut viikonloppuna sen ihmeemmin kirjoitella joten kai se on nyt pakko tänne jotain selostaa :) Perjantaina oli ihan perinteinen koulupäivä, jota kylläkin odotin ihme kyllä. Luvassa oli ensimmäistä kertaa sitä ihan oikeata koodaamista ihanalla SQL-kielellä. Hieman oltiinkin relaatiotietokantoihin aikaisemmin jo tutustuttu Accessin avulla jonka käyttö oli mielestäni selkeää ja helppoa :) Yllätin itseni tekemällä tehtävät _itse_ ja vielä erittäin nopealla aikataululla ilman ongelmia.


Tälläisellä kivalla ohjelmalla luotiin siis erilaisia tauluja, muodostettiin niille suhteita ja kyselyitä :) Nyt perjantaina tosissaan opeteltiin tekemään tämä kaikki sama "kirjallisesti" ilman itse ohjelman apua, hyvin tuntui menevän.

Iltasella sitten vietettiinkin Samin kanssa koti-iltaa juomalla alkomahoolia ja pelaamalla CS:ssää ja Skyrimiä. Tai no itse pelasin CS ja Sami oli nyt jo tuttuun tapaansa Skyrimin lumoissa (on muuten tälläkin hetkellä). Lähti myös omalta pöllöltäni tukka päästä ja nyt se onkin tuollaista Siili-mallia, en tykkää :(

Lauantaina olinkin töissä ja oli jännää, siitä ei tarviikkaan sen enempää mainita :D Lauantai-ilta olikin sitten miellyttävämpi kun Pupu ja Rakkaus tulivat hakemaan mut töistä ja päästiin rakentamaan mun ja Samin luo ihan oma pesä ihanine kynttilöineen :) Meidän _piti_ katsoa leffaa telkkarista ja oltiinkin valittu elokuva nimeltään Bridesmaids ohjelmaan mutta Samiseni oli päättänyt laittaa koneensa salasanalla lukkoon joten jouduttiin tyytymään Ylpeys ja ennakkoluulo-elokuvaan. Alettiin aluksi katsomaan sitä oikeata versiota jossa Colin Firth näyttelee herra Darcya mutta sitten tultiin siihen lopputulokseen että uudemmassa versiossa on paremman näköiset näyttelijät joten vaihdettiin lennosta elokuvaa :D


Kumpi Darcyista onkaan sitten parempi?

Tänään sunnuntaina herättiinkin sitten aikaisin aamulla, ei toki isänpäivän kunniaksi vaan Samin säbämatsien takia. Kunnollisena vaimona kun olin lupautunut heräämään aikaisin ja lähteä katsomaan varmoja häviöitä. Jep, näin varmalla asenteella oltiin herra 0+0:n kanssa liikenteessä. Molemmissa matseissa tuli toki takkiin mutta vähemmän kuin oletettiin. Ensimmäisessä matsissa syntyi tehot 0+1 ja toisessa huikeat 2+1 kun "ei taas jaksa eikä huvita" yms mitä näitä nyt on :D.

Oltiin myös tuttuun tapaan tänään Big Brother-TalkShowssa ja oli muuten kerrankin kivaa kun ei tarvinut Tanjan puolesta jännittää :) Toivoin kokoajan että joko Mikael tai Annika olisi tippunut talosta ja toinen näistä tapahtuikin. Annika saatiin VIHDOIN kotiin, en ymmärrä ollenkaan miksi jengi on sitä jaksanut äänestää :D Eihän raukalla ole mitään aivoja päässä näemmä :/ Veeran puolesta harmittaa että halaamisen takia joutui armotta ulos mutta peli on kovaa kun finaali lähenee. Vielä kun saataisiin se Miksukin ulos sieltä _ennen_ sitä finaaliviikkoa niin olisi bueno :)

BB-Tanja

Ja vielä loppuun ihana kuva ihanasta Tanjastamme <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3