perjantai 25. marraskuuta 2011

Yllätysvierailu Ruotsin maalta

Koulussa tänään bongasin Facebookissa ruotsalaisen kaverini päivityksen että hän kuolee tylsyyteen pizzeriassa, Suomessa! Ja hetken kuluttua olinkin matkalla Helsingin keskustaan häntä tapaamaan. Kyseessä on siis Rhodoksella tavattu tyttönen, jonka kanssa ollaan kerran tavattu myös Ruotsin maaperällä :) Onneksi on nykyään olemassa tuo sosiaalinen media niin ei mene tälläiset tilaisuudet ohi suun. Heidänkään kun ei ollut alunperin tarkoitus kyetä tulemaan krapulaltaan maihin asti :D

Käytiin hieman kävelemässä ympäri Helsingin keskustaa ja esittelin siinä sitten pintapuolisesti kaikkia hienoja nähtävyyksiä kuten Ateneumia, Steissiä, Teatteria sekä Stockmannia heille :D Käytiin myös Aleksi 13:ssa katselemassa tytöille mekkoja mutta olivat liian hienoja tarkoitukseen sekä vääränvärisiä, kiitos pikkujoulukauden. Tarjolla kun ei oikein ole kuin mustaa tai punaista.

Seuraavana etappina sitten etsittiin tytöille hiusten kiharruspaikkaa periaatteella Drop IN. Harvemmin näitä tulee itse etsittyä Helsingistä joten meinasi siinä vaiheessa mennä hieman sormi suuhun. Onneksi muistin nähneeni Hairstoressa näitä vilkkuvia tauluja joissa ilmoitetaan heti vapaista ajoista. Kampista löytyikin Hairstore ja sopivasti 2 vapaataa kampaajaa niin saatiin tytöille tukka kuosiin uutta iltaa varten :) Hieman ehkä suolainen 30e pelkästä kiharruksesta mutta tytöt olivat tyytyväisiä :) Ostettiin myös kampaajan käyttämää lämpösuojaa, Matthew Jamesin (ruotsalainen merkki btw) Quikset mistiä, ja hintaa tuotteella oli 9,90€.


Hiustenlaiton jälkeen tulikin sitten kotimatkan aika, saatoin tytöt Rautatieaseman taksitolpalle ja sanottiin nopeat heipat. Noh jos aikataulut antaa myöden, ehkä tapaaminen onnistuu myös ensi kuun alussa Tukholmassa :) Det ska vi ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3