maanantai 14. marraskuuta 2011

Pupuista maanantaita

Tänään olikin tiedossa hieman erikoisempi päivä sillä tiedossa olivat treffit ihanaisen mieheni kanssa :) "Aamulla" raahauduin suht vastahakoisesti kouluun jo kello 12.30 yhtä väsyneenä kuin aina ennenkin ja pääsin nauttimaan Rikun ihanaisesta DHCP-aiheisesta luennosta. Tosin suurin osa taisi mennä ohi korvien, sillä taisin keskittyä enemmänkin irccaamiseen kuin itse opiskeluun. Noh saapa nähdä sitten parin viikon päästä tentissä että kuinkas tämä kostautuukaan. 

Kotiin päästyäni alkoi armoton tukan käherrysoperaatio ja muutenkin laittautuminen, pitäähän nyt treffeillä näyttää tavallista paremmalta. Suunnattiinkin tuon ukkelin kanssa Ravintola Baseen syömään missä kävin viime viikolla iskänikin kanssa syömässä. Ruoka oli hyvää kuten aina ja laskusta saatiin kallis :D Alkupaloiksi syötiin molemmille uutta Häränliha carpacciota ja parmesanlastuja rucolalla. Suht kevyt ja hintava annos mutta tykkäsin :) Pääruuaksi otettiin molemmat Basen pihvit vaikka Samppa ensin pohtikin hevosen ulkofilettä muttei uskaltanut sitten lopulta koittaa mitään uutta :)

Alkupalat häränliha carpaccio
Käytiin syömisen jälkeen myös hieman shoppailemassa, ostettiin mulle kaikkea uutta kosmetiikkahässäkkää sekä käytiin hakemassa pari hennesin pakettia joita olen odottanut kauan. Pettymys vain että joudun kaikki palauttamaan kun kaikki paidat olivat aivan liian isoja :/ Noh, pysyypähän toinen osapuoli tyytyväisenä kun ei tule kokoajan uusia vaatteita kaappiin kun entisetkään ei mahdu minnekkään :D Pitäisi kyllä saada aikaiseksi lähteä Suvin kanssa Valtteriin myymään vanhat ja tarpeettomat vaatteet pois. 

Mietittiin myös hieman tulevaa joulua ja en millään jaksa odottaa että se tulisi jo :) Ei sillä että odottaisin sitä kauheata joulustressiä mikä syntyy kaikkien lahjoista ja siitä että kenen luona milloinkin pitäisi olla ja mitä jouluna saa tehdä ja mitä ei vaan kaipaan sitä rauhaa oman kullan kainalossa ja sitä ihanaa tunnelmaa kun saa kölliä sohvalla peittojen alla villasukat jalassa ja mutustaa suklaata <3
2 kommenttia:

  1. Nyt äkkiä Valtterille, niin saat hyvän syyn tankata uutta tilalle. ;) Ihanan näköinen lautanen muuten!

    VastaaPoista
  2. Joo on se Valtterin reissu ollut melkein vuoden jo suunnitteilla, yhteiset vapaapäivät vaan tuppaa muodostumaan ongelmaksi :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3