lauantai 19. marraskuuta 2011

Twilight - Aamunkoi, CHECK!

Nyt se on sitten nähty ja voi että se oli hyvä! Käytiin siis eilen Miran kanssa katsomassa kyseinen elokuva Twilightista ja voisin sen kyllä mennä katsomaan uudestaankin :D

Kyseisessä elokuvassahan vihdoin päähenkilöt menevät naimisiin keskenään ja hääkohtaus olikin hienosti toteutettu. Joskin hieman oudosti ja lyhyesti mutta sopi kuitenkin tyyliin :) Sen erikoisemmin en ala paljastamaan yksityiskohtia kun tiedän että eräs hoNo-ystäväni menee vasta ensi viikolla katsomaan Twilightin niin en viitsi häneltä iloa pilata. Varsinkaan kun hän ei ole kirjojakaan lukenut niin kaikki on ihan uutta.


Elokuvassa itsessään tuli esiin muutamia juttuja joita en muistanut kirjasta tai sitten niitä kohtauksia oli keksitty elokuvaa varten. Näitä muutamia kohtia lukuunottamatta elokuva tuntui seuraavan hyvin kirjaa. Elokuvan paras kohtaus oli mielestäni Jacobin leimautuminen erääseen elokuvan henkilöön :) Muutoinkin leffan parhaat kohtaukset oli säästetty loppuun ja täytyy sanoa että leffa loppui juuri siten kuin olisin sen itse lopettanut :D Mutta ei siitäkään sen enempää :) Vielä yksi vinkki niille jotka menevät vasta katsomaan elokuvaa, lopputekstien välissä tulee tärkeä kohtaus joten on syytä jäädä katsomaan myös lopputekstit ettei missaa tärkeätä infoa seuraavaan elokuvaan viitaten :) 

2 kommenttia:

  1. Mun tekisi niin mieli mennä katsomaan tuota.. Kun kaikki niin hirveästi vielä kehuvat sitä :)

    ♥ justfashion-nothinelse.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3