keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Desing by katri/n

Muodin huipulle-voittaja Katri Niskanen on vihdoin avannut oman nettikauppansa jälleenmyyjien tueksi ja niiden iloksi joilla ei ole mahdollisuutta vierailla Helsingissä näitä ihania luomuksia katselemassa :) Nettikauppaan pääset täältä ja kaikkien iloksi nettikaupassa on vielä loppuvuodeksi 15% alennus kaikesta! Näissä desingtuotteiden hinnoissa tuo 15% alkaakin tuntua, itse ihastuin alla olevaan mekkoon joka kustansi normaalisti 349€ mutta nyt "vain" 296€.

Kaikesta ihanuudestaan huolimatta en aio tilata kuitenkaan tuota mekkoa vaan tyydyn Hennesin ja Nellyn mekkovalikoimaan. On ehkä hieman sopivampi vaihtoehto näin opiskelijalle. Löysin muuten myös aivan täydelliset legginsit myöskin Katrin kokoelmasta, mutta niidenkin vähintään suolainen 89€(75€) hinta saa minut toisiin ajatuksiin.


Nettikauppa on mielestäni toteutettu hyvin, siellä on selkeää liikkua paikasta toiseen eivätkä sivut jumita. Maksutapoja on myös runsaasti, suomalaiset nettipankit löytyvät maksuvaihtoehdoista sekä perinteiset luottokortit Visa ja Mastercard. Toimituskulut näyttävät olevan 8€ ja paketti toimitetaan lähimpään postiin. Mikäli postikuluilta haluaa säästyä, voi tuotteen myös noutaa myymälästä osoitteesta Pursimiehenkatu 21, 00150 Helsinki tai shoppailla 250€ edestä jolloin saa postikulut veloituksetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3