maanantai 21. marraskuuta 2011

Stockholm to do

Tukholmaan ollaan siis suuntaamassa ensi kuun alussa. Reissu sijoittuu sopivasti itsenäisyyspäivälle joten voidaan sitten laivassa tuijotella paluumatkalla linnan juhlia :D En kyllä ole ikinä lukeutunut niihin ihmisiin jotka jaksavat kyseistä juhlaa seurata jos ollenkaan saati loppuun asti. Viime vai toissa vuonna taisin tehdä poikkeuksen ja katsoa jopa tunnin juhlia. Tänä vuonnahan juhlista on tulossa suuri farssi kun linnassa "tanssii homoja". Auttamattoman vanhanaikainen asenne. Mutta joo takaisin asiaan.

Olen käynyt mielestäni maailman ihanimmassa kaupungissa jo lukuisia kertoja ja "kaikki on jo nähty". Epäilen ettei näin oikeasti ole sillä löysin hiljaittain uuden paikan jossa haluan ehdottomasti tällä reissulla käydä, nimittäin Globenin Skyview'n. Kyseinen paikkahan on siis gondoli joka kiertää Globenin yli. Kierros kestää 20min ja gondoli käy 130m korkeudessa. Hinta taisi olla 130kr-, per tyyppi joten ei ole niin hintavaakaan :) Paikalle pääsee helposti vihreällä metrolinjalla Globenin t-bana-asemalle.


Koska reissumme kestää maissa ainoastaan tunteja, kovin suuria suunnitelmia ei siis kannata tehdä mikäli haluaa ehtiä käydä niissä kaupoissakin. Mahdollisesti haluaisin myös vierailla Kuninkaanlinnassa vanhassa kaupungissa, tai sitten vain kävellä ympäriinsä ja nauttia maisemista. Näistä suunnitelmista toinen osapuoleni varmasti ilahtuisi kävelyä rakastavana persoonana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3