tiistai 22. marraskuuta 2011

Versace for H&M, got it!

Viime viikon torstaina kun kyseinen mallisto julkaistiin, jäin monen muun lisäksi nuolemaan näppejäni kun nettipalvelu jumitti minkä kerkesi ja sitten vihdoin kun sivuille pääsin, kaikki kiva oli jo mennyt. Mutta nyt on tullut toinen tilaisuus, riemastuin jo aiemmin tänään kun sain tilattua himoitsemani kultaisen rannekorun joka näyttää siis tältä:

Eikö olekkin ihana :) Toinen ihanuus jota ihan alunperin havittelin, oli pinkki kaulahuivi mutta sitäkään en siis saanut :/ Myymälässä ei tosiaan ollut mitään mukavaa jäljellä mutta saimpas huivinkin napattua nyt kotimatkalle :) Huivi näyttää siis tältä:

Nyt vain sitten odotellaan pakettia saapuvaksi jeijjjj :)

7 kommenttia:

 1. Oi sinä onnekas! Sait juuri ne tuotteet, joita alunperin ihastelin! Itse klikkailin tänään kotimatkalle sieltä suloisen jakkutakin :)

  curiousnoora.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Käy ihmeessä katsomassa, noita mitä itte tilasin niin oli vielä saatavilla niin ei tartte jäädä ilman :) (ainakin oli siis 10min sitten :D )

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, mutta ei ollut enää noita herkkupaloja jäljellä :/

  VastaaPoista
 4. lucky you, ihania nuo! :D

  vivantvivi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kävipäs sulla hyvä tuuri :) Nämä kaksi olivat juuri eniten mieleeni Versacen kokoelmasta, muuten mallisto ei ihan täysin iskenyt. Vähän liian paljon kaikkea tyylin kustannuksella.

  VastaaPoista
 6. Vivian: Myönnän kyllä äärimmäisen tuurini näiden kanssa ja kyllä, toivottavasti ovat ihan luonnossakin yhtä ihania kuin kuvissa :)

  Nirso: Olen samaa mieltä kanssasi tuosta liian paljon kaikkea, ei ihan iske tuo hillitön kukkakuosi yms ihan minun tyyliini :D Saisi olla aika erikoisia tilaisuuksia joihin voisi näin räväkkää kuosia kuvitella laittavansa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3