maanantai 28. marraskuuta 2011

Ikean reissua

Käytiin tänään Suvin kanssa hieman extempore Ikeassa. Olisin halunnut sieltä puiset sälekaihtimet meidän olkkariin, jotta olisin päässyt eroon meidän kauheasta verhoviritelmästä. Työpöytä kun on kivasti tungettu ikkunan eteen niin ne verhot jää sillain vammasesti sinne taakse ja väliin :/ Ja niitähän on pakko pitää kiinni 24/7 niin olisi sitten edes ne kaihtimet niin ei olisi tiellä ja ihan rypyssä miten sattuu :)


Ostin makkariin tuollaisen uuden tekokukan, sillä en niitä muista kuitenkaan kastella. Tosin, ostin myös hieman jo valmiiksi kärsineen orkidean, mutta veikkaan että kun se pääsee kylpyyn niin kohta se voi taas paremmin kuin hyvin :) Jostain kumman syystä olen aina saanut kummieni orkideat kukkimaan, vaikka olenkin hieman tumpelo kukkien kanssa.

Takana meidän joulukalenterit :)
Olen myös pitkään haaveillut, että ostaisin meidän kylppärin nurkkaan sellaisen puuhyllyn, johon saisi kaikki meidän pesuaineet yms pikkusälät, jotka pyörii tällä hetkellä epämääräisesti pesukoneen ja lavuaarin päällä. Ostin hyllykköön myös korurasian kaikille "killuttimille" ja niitä olikin boxissa kaksin kappalein. Ei toki haittaa, mahtuupahan kaikki kivasti miehen katseelta piiloon :) Suvikin päätti kotiuttaa samanmoiset, sen verran kätsyt oli kun sisälle sai hieman isommat korut laitettua ja korvikset sitten siihen kannen päälle mihin jäi sellainen pieni syvennys :)Koska minusta on tullut kotoiluihminen, ostin myös erikorkuisia tuikkukuppeja. Niitä oli tarjolla 3kpl paketti, ja tuikut asettelin sitten olkkariin missä melkein joka ilta kynttilöitä poltankin :) Katsotaan sitten kun ukkeli kohta kotiutuu, että huomaako se mitään uutta täällä. Todennäköisesti ehkä saattaa huomata eteisen ovessa roikkuvan juuri pesdyn lakanan hih :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3