tiistai 15. marraskuuta 2011

Siscon - naisnörtteyttä etsimässä

Eli tälläinen tapahtuma olisi siis järjesteillä. Kaverini vinkkasi Digiexpoilla tälläisestä tapahtumasta ja päätin ottaa selville että mistä on oikein kyse. Tapahtuma on vielä pahasti suunnittelu vaiheessa joten en oikein vielä tiedä mitä tuleman pitää. Olen kuitenkin aina kohauttanut olkiani kaikille tapahtumille jotka loppuvat CON-päätteeseen. Nehän on niitä hippien animeseikkailuhyppelylarppaustapahtumia joissa ei käy normaaleita tyyppejä. Nyt olen kuitenkin hyvin hyvin hyvin vähän harkitsemassa mahdollista osallistumasta elämäni ensimmäiseen (ja viimeiseen) coniin.


Ajankohdaksi on ehdotettu ensi keväälle pientä yksipäiväistä "teaser"-tapahtumaa ja sitten 2-3 päiväistä kunnon tapahtumaa vuodelle 2013. Epäilen kyllä hyvin suuresti että voimavarat riittävät alkuinnostuksen jälkeen puurtamaan miltei 2 vuotta projektin parissa. Omat hermoni eivät ainakaan riittäisi ja siksi tänään Mian kanssa pohdittiinkin että mikäli Coniin osallistutaan, mennään ihan tavallisina rivikävijöinä ja mistään ei tiedetä mitään :) Paikkakuntakin on tosiaan vielä avoinna ja sekin vaikuttaa, Mian mukaan kun kaikki Helsinki / Espoo / Vantaa akselin ulkopuolella on kaukana :D

Mikäli tapahtuma itsessään olisi yhtään lanityyppinen tapahtuma, se voisi ehkä toimia sillä silloin saisin olla rauhassa omalla koneellani ja uppoutua CS:n maailmaan ilman ulkopuolisia kontakteja sekä työpajoja mitä tuonne oltiin suunniteltu :) En vain koe olevani niin sosiaalinen nörtti että jaksaisin hillua 1500 päisessä tyttöporukassa 3 päivää (näin suurta tapahtumasta ollaan siis kaavailtu).

Ihan oikeille laneille ollaankin menossa heti ensi vuoden alusta kun Lantrek 2012 starttaa Tampereella suurempana kuin koskaan. Lantrek onkin ainoita tapahtumia joissa on vielä vanha kunnon CS 1.6 5on5-compo ja vieläpä ilmeisen hyvillä palkinnoilla. Kiitos Peliliigan, turnaukset ovat vähentyneet huomattavasti Suomessa vaikka onhan se huomattu että skenekin kuolee hiljalleen pois kun 5on5-otteluakin saa joskus etsiä jopa tunnin. Syy vaiko seuraus?

1 kommentti:

  1. Huhhuh. Tulipa hippianimeseikkailuhyppelylarppaustyypeille paljon paskaa niskaan. En nyt tiedä onko se sen parempaa tai "normaalimpaa" istua isossa hallissa 24/7 pari päivää tuijottaen ruutua ja pelaten.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3