tiistai 15. marraskuuta 2011

Hovinen on uusi Koivisto

Oltiin tänään siis katsomassa Blues-Pelicans matsia josta tulikin sitten yllättävän mielenkiintoinen ottelu. Kynnys lähteä matsiin oli korkea, sillä väsymys meinasi ottaa voiton tänään. Ottelussa nähtiin hienoja maalinvahdin sössimisiä johon on kyllä Bluesin leirissä jo totuttu, onhan maalissa useimmiten Petri Koivisto, -86 syntynyt pohjoisen poika. Aiemmin Koivisto pelasi toisessa suosikkiseurassani, nimittäin Oulun Kärpissä.


Tänään kyllä vierasjoukkueen maalivahti vei sössimisessä Koivistoakin ihan 100-0 ja ansaitseekin uuden Koivisto-tittelin. Hieno voitto kuitenkin Bluesilta joka oli muuten 6 putkeen :)

Pohdiskelin tänään päivällä kovasti että mitä sitä oikein pitäisi taas ruuaksi laittaa. Päätin sitten turvautua ystävääni Googleen ja googlettaa "mitä tänään syötäisiin". Ei liene yllätys että päädyin kyseisen ohjelman kotisivuille ja sieltä löysinkin kivan ohjeen jota haluan heti kokeilla, nimittäin lohi cevicheä. Kyseessähän on siis happokypsytetty kala. Kypsytysaika taisi olla jotain 3 tunnin paikkeilla joten tännehetikaikki-asenteella ei ollut aikaa alkaa odottelemaan. Tyydyin siis tekemään itselleni tavallista savulohisalaattia punasipulilla ja mozzarellalla :) Oli muuten sekin hyvää.


Toiselle puoliskolle ei tämä ruoka kelvannut vaan päätti sitten puputtaa mieluummin leipää :) Ei tiedäkkään mitä menetti!

Aurinkomatkojen lahjakortti saapui muuten vihdoin tänään ja nyt pääseekin sitten kunnolla tutustumaan Aurinkomatkojen Pariisin lomavalikoimaan. Aloin pohdiskelemaan että pitäisiköhän siellä viettää pari extra yötä kun hintaa tulisi lisää se n. 30e/päivä. 3 päivää kun on niiiiiin lyhyt aika että tuntuu jo valmiiksi etten ehdi siellä mitään tehdä :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3