lauantai 19. marraskuuta 2011

Isadora Graffiti nails, toimii!

Muistin eilen Sokoksella pyöriessäni että serkkuni Hanna taisi suositella jotain uutta kynsilakkaa joka osaa itsestään kuivua sellaiseks leopardimaiseksi kuvioksi. Hetken pähkäilin että mikä merkki mahtoikaan olla kyseessä kunnes muistin että Isadoranhan nämäkin ihanuudet olivat. Olin kyllä hyvin epäileväinen kyseisen keksinnön suhteen, miten kynsilakka voi kuivua kuin sillain tavallisesti? Epäilyksistä huolimatta matkaan tarttui aluslakka ja sitten se itse Grafittilakka. Aluslakkana varmasti toimisi mikä tahansa muukin lakka mutta siinä oli kätevästi suosikkini musta-pinkki yhdistelmä tarjolla niin pakkohan ne oli molemmat ottaa.


Omat kynteni eivät kyllä näytä tällä hetkellä ihan noin hienoilta mutta se menee alottelijan piikkiin :) En tiennyt kuinka paljon lakkaa pitää laittaa toiselle kerrokselle ja totesin että sitä tuli liian paljon. Ihan ohut kerros aluslakan päälle riittää tuomaan tuollaisen lopputuloksen. Tulee mieleen hieman kuin maalaisi vesiväriä muovin päälle :)

Käytiin muuten myös eilen tosiaan ostamassa mulle uudet talvikengät Spiritstoresta, kyseiset kengät näyttävät siis tältä :


Ostin nämä mataliksi talvikengiksi kun en aina tykkää liikkua korkeissa koroissa varsinkaan kun on liukasta :D Tosin en sitten tiedä kummat on oikeasti vaarallisemmat mun käytössä kun tälläisillä kengillä onnistuin viime talvena kaatumaan ja murtamaan selkäni :D Tampio kun olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3