sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

OOTD 11/7/2014

Olimme perjantaina grillailemassa äitini luona ja luonnollisesti silloin päätin hyödyntää isäpuoleni kameraa sekä kuvaustaitoja. Hyvä diili meille molemmille, sillä minä saan parempia kuvia ja hän saa hyvää harjoitusta kuvaamiseen. Kyseisestä asusta otettiin melkein 100 kuvaa eri paikoissa ja valossa, mutta lopulta vain 3 läpäisi hänen tiukan seulansa. Sellaistahan se on kun homman tekee huolella!

14627465614_d2a9765b01_o
Toppi GIna Tricot / Shortsit Cubus / kengät Ted Baker

14649504683_0906073603_o
Lasit RayBan / koru Guess / kello Kors

Asuna toimi jo monelle tutuksi tulleet Cubuksen pitsishorsit sekä Gina Tricotin peplum-toppi. Äitini ihastui myös kyseisiin shortseihin, mutta ainakaan meidän Cubuksessa näitä ei enää ole. Onhan siitä kuitenkin aikaa kun nämä tulivat myyntiin.

14443165137_499ee5642f_o

Äitini oli myös siivonnut vanhan huoneeni läpi ja sieltä oli löytynyt nuo vanhat Raybanit. Äitini oli nohevasti ajatellut myyvänsä ne, mutta sai kuulla siitä aika tiukkaa palautetta. Se etten enää muista niiden olemassaoloa ei tarkoita sitä, että ne saisi myydä. Nyt kuitenkin lasit ovat turvallisesti meillä kotona ja niitä täytyy käydä hieman kiristyttämässä, sillä sangat ovat hieman löystyneet ajan mittaan.

Tänään lähdemmekin Tukholmaan Samin kanssa pariksi päiväksi, joten reissun jälkeen saadaan toivottavasti asukuvia suoraan Ruotsista. Meillä kävi hyvä tuuri, sillä meillä oli vielä bonuspisteitä jäljellä, joten saimme hytin vähän edullisemmin. Näin kesällähän risteilyt on törkeän kalliita ja itsestäni ainakin tuntuu typerältä maksaa siitä hytistä muutama satanen. Kaiken lisäksi pääsemme uudistetulle Silja Serenadelle, joka siis sai Faceliftin tämän vuoden alussa.

Palaillaan siis tuoreiden kuulumisten kanssa tiistaina! Muistathan linkata blogisi, sillä aika päättyy tänään :)

9 kommenttia:

  1. Mä rakastan just tollasta puhtaan valkoista pukeutumista! Ihana kokonaisuus :3
    http://wheretheboatsgo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Harvemmin uskaltaudun pukeutumaan ihan kokovalkoiseen, kun yleensä seurana on jokin nude/vaaleanpunainen/muu vaalea toppi jos alaosa sattuu olemaan valkoinen.

      Poista
  2. Wau toi paita sopii tosi hyvin noiden shortsejen kaa. Itekkin oon miettiny et pitäis ostaa tommoset shortsit ja nää asupostaukset on tosi kivoja! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja ja kuvia sekä kivoja vaatteita!

    VastaaPoista
  4. Sullakin on tuossa sivupalkissa tuollai kauniisti nuo somet merkittynä. Voisitko neuvoo mulle miten saan kans.
    Omat taitoni eivät riitä. :/

    Voit vastaa myös s.postiin: melinanblogi@gmail.com

    Olisin todella kiitollinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo autan mielelläni :) Laitan sulle illemmalla sähköpostia tästä!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3