lauantai 17. maaliskuuta 2012

Happy day

Tänään on ollut aivan loistava päivä työpäivästä ja aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta. Nousin siis jo hieman yli viideltä, jotta ehtisin kuudeksi töihin. Onneksi ihanainen serkkuni Hanna tuli noukkimaan minut omalta työmatkaltaan kyytiin, jotta myös itse ehtisin ajoissa töihin. Vaikka töissä odotti miltei täysi kaaos, mieltäni ei silti hetkauttanut mikään. No okei, kerran meinasi palaa kiinni mutta hillitsin itseni. Edes kaoottinen maitohylly ja edellisen päivän purkamattomat kuormat eivät haitanneet ja jaksoin painaa koko päivän töitä sata lasissa. Lopputulokseen olin ainakin itse tyytyväinen.


Työpäivän jälkeen pupuni Mira tuli hakemaan minut töistä ja suuntasimme eiliseen tapaan meille rakkautemme Misan kanssa. Eilen katsottiin uusiksi Twilight aamunkoi osa 1 ja oli se edelleen ihana elokuva. Samalla syötiin kurkkutikkuja dipin kanssa kynttilän valossa, kuten perinteisiin kuuluu.


Nyt ollaan hetki lagailtu sängyssä dataillen ja pelaillen Misan kanssa ja myöhemmin suuntaan Miran kyydillä Assemblyjärkkäreiden afterpartyille eli kaatajaisiin. Ne pidetään tuttuun tapaan Munkkiniemessä Villa Hakassa. Tiedossa hyvää ruokaa ja paljon tuttuja. Illalla olisi tietysti Espoon Bluesin ensimmäin playoff-peli Barona Areenalla, mutta jääpä väliin tällä kertaa. Toivottavasti sieltä tulee voitto Rauman Lukosta. Pelit jatkuvat huomenna sitten Raumalla, jonne olisi fanimatkaakin tarjolla, mutta toivoisin mieluummin pääseväni elokuviin Sampsun kanssa katsomaan uusin Vares. 

Mukavaa lauantain jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Sait blogissani "liebster" tunnustuksen :) (http://miramyy.blogspot.com/2012/03/tunnustettu-ihanaksi.html

    VastaaPoista
  2. Todella hieno blogi! Ulkoasu on kaunis ja mikä tärkeintä, kirjoitat hyvin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3