maanantai 19. maaliskuuta 2012

Where have you been all my life

Nyt on palattu kotiin ihanaisen Lauran tankotunnilta, oli taas mukavaa! Hieman treenailtiin taas uusia temppuja ja täytyy kyllä sanoa, että tänään oli erittäin huonon pidon päivä. Tanko oli kuin voilla valeltu ja otetta ei meinannut vain saada. Onneksi sentään inverteissä grippi piti enkä tullut naamalteni alas sieltä. Nyt se on sitten virallista ja tämä tyttö siirtyy seuraavan tason tunneille heti pikimmiten. Opettajakin kun huomasin turhautumiseni ja kehotti siirtymään sinne kakkostason tunneille, joissa joskus aiemmin jo kävinkin. Eli eteenpäin mennään jes! Kunhan vain tuo rakko paranisi oikeassa kädessä  niin voisin vähän tehokkaammin treenailla. Ei oikein tykkää pyörimisestä meinaan tuo käsi.

Matkalla tankoilemaan oli ihan pakko käydä Gina Tricotilla katselemassa niitä tankoiluvaatteita, joista jo aiemmin puhuinkin. Löysimpähän itselleni uudet treenishortsit, joissa on tarpeeksi lyhyet lahkeet, jotta voin istuskella tangolla kunnolla. Löysin myös treenipaidan, jossa on pitkät hihat. Eipähän tule enää palovammoja ranteisiinkaan jes!


Nämä siis molemmat Gina Tricotista ja hintaa shortseilla oli 7,95€ ja paidalla 19,95€ muistaakseni. Kotimatkalla kävin tuttuun tapaan Alepan kautta ja ostinkin jälleen proteiinijuoman sekä patukan. Eiväthän ne suurta herkkua tunnu olevan, mutta lähteepähän ainakin nälkä. Tämänkertaiset olivat ehkä hieman parempia kuin edelliset. 


Nämä ostin siis tänään. Hintaa juomalla taisi olla 2,70€ ja patukalla 1,45€. Juomassa makuna sitruuna-lime ja patukka minttusuklaa. 


Ja nämä ovat siis viime torstain eväitä. Cactus-limen makuinen juoma ja minttusuklaapatukka. Eivät kovin hyviä nämäkään siis ja samoissa hintaluokissa pyörittiin kuin tämänpäiväistenkin kanssa.

Huomenna olisi tiedossa ruotsin kirjallinen koe ja minun piti ihan oikeasti lukea siihen. Tai no ainakin hieman kerrata sitä sanajärjestystä, koska materiaalit muutoin saavat olla kokeessa mukana + sanakirja. Annan kyllä itselleni selkään jos saan kokeesta huonomman kuin nelosen. Toisaalta minulla ei pitäisi olla hätää, mutta juurikin sivulauseen sanajärjestykseen ja inte-sanan käyttöön useimmiten kompastun ja pahasti. Noh ainakin kokeen jälkeen on tiedossa hyvää ruokaa, sillä palaveeramme työporukan kanssa Sevillassa.

Loppuun laitan vielä otsikon nimikkobiisin, joka meillä soi tänään alkulämmittelyissä. Ai että tykkään tuosta biisistä!

Rihanna - Where have you been

4 kommenttia:

 1. Hahaa, taidetaan käydä samoilla tunneilla, ainakin opettajan nimi ja tuo biisi täsmää. Käyt RTP:llä? :)

  VastaaPoista
 2. Joo käyn ja viimeksi tänään tosiaan kävin! :)

  VastaaPoista
 3. kiitos vinkistä, että gina tricoosta saa kivoja shortseja noin edullisesti. harrastan myös tankotanssia ja hei voishan toi paitakin olla kätevä :)

  VastaaPoista
 4. Joo paita on tosiaan kätevä, kun on pitkähihainen ettei tule niitä palovammoja ranteisiin niin helposti :D Ginasta saa myös kivoja urheiluliivejä sekä "tuubi"rintsikoita tai mitä nyt ovatkaan oikealta nimeltään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3