keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Blogin yksivuotinen taival!

Tasan vuosi sitten turhaannuin pitkällä sairauslomalla tylsyyteen ja päätin perustaa oman blogin. Kirjoittelua kesti ihan alkuunsa suht harvoin ja kesäksi sitten kirjoittelu jäikin kokonaan, kun mies tuli kuvioihin. Tänä vuonna aion skarpata (ja karpata) ja pitää blogin pystyssä ilman suurempia taukoja. Ainoastaan mahdolliset kouluhommat ja pidemmät lomailut saattavat taukoja aiheuttaa, vaikka kouluahan käyn sen 10h viikossa. Ei siis pitäisi olla oikeasti mikään este.

Vuoden aikana olen ehtinyt muuttaa mieheni kanssa avoliittoon ja asuinpaikkakin muuttui radikaalisti. On tämä Leppävaara kyllä näppärä paikka, kun pääsee minne vain miltei vaivattomasti. Koulukin on lähellä, mutta työpaikka hieman kauempana. Välillä olen suunnitellut hakevani lähemmäs töihin, mutta aina se on silti jäänyt.

Samat harrastukset ovat vuoden aikana pysyneet ja nyt kesällä olisi tarkoitus aloittaa pesäpallo taas aivan uudella innolla. Vuoden aikana ehdin myös löytää kuntosalin ihanuudet uudestaan tankotanssista puhumattakaan! Nyt aion kyllä toteuttaa molempia yhtäaikaa, sillä olen huomannut että kyllä se salilla käynti on varmasti vaikuttanut tankoiluunkin.

Laihduttamista on kokeiltu vuoden aikana pariinkin otteeseen nimenomaan karppaamisen avulla. Kunhan vain jaksaisin vielä hieman pidempään niin saisin kunnolla niitä tuloksia aikaan. Viikonloppuna Pacifiquessa päätin, että nyt otan todella itseäni niskasta kiinni ja laihdutan sen haaveilemani 5 kiloa pois toivottavasti kesään mennessä. Juttelin eräänä päivänä myös ystäväni kanssa, joka aikoi laihduttaa kymmenisen kiloa myöskin karppaamalla ja sain häneltä aivan uutta puhtia myöskin tähän hommaan. Kiitos hänelle siitä <3

Koulussa on mennyt hyvin ja olen kyllä mielestäni oman alani löytänyt. Onhan tässä vasta ensimmäinen vuosi menossa, mutta toisaalta ei ole enää kuin 2,5 vuotta jäljellä. Aion suuntautua opinnoissani toivottavasti tietoliikenneverkkojen pariin. Aion myös lukea paljon ICT-alan opintoja mahdollisuuksien mukaan myös toisella kotimaisella kielellä. Toiveissani olisi myös venäjän mikäli aikani siihen vain riittää.

Matkailua vuoteen on mahtunut parin Ruotsin reissun verran sekä Ranskassakin tuli piipahdettua Pariisissa, kun voitin sinne ilmaisen matkan Indiedaysin järjestämässä kilpailussa. Olisin täysin valmis lähtemään Pariisiin vaikka heti uudelleen, mielellään vaikkapa kesän aikana. Myös jonnekkin aurinkorannoille olisi ihana päästä kesälomalla. Mahdollistahan se olisi jos vain malttaisin säästää enemmän.

Tulevalta vuodelta odotan ehdottomasti eniten tällä hetkellä kevään saapumista. Mikäs sen ihanempaa kuin kävellä lämpenevässä kevätilmassa ulkona! Tottakai myös toivon, että blogin parissa vietetty aika jatkuisi vielä pitkään ja voisin kehittyä bloggaajana eteenpäin. Toivottavasti olette pitäneet yhteisestä matkasta blogini parissa ja oikein hyvää kevättä sinnekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3