keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

MYF-päivä 14.3.2012

Tänään koulussamme oli meille tutoropiskelijoille pakollinen MYF eli Make Your Future-päivä. Tarkoituksena oli esitellä kouluamme lukion ja ammattikoulun valmistuville opiskelijoille. Tapahtumasta tuli kuitenkin omasta mielestäni täysi floppi.



Ensinnäkin tänään oli reaaliaineiden yo-kirjoitukset, joten ajankohta oli huono. Tietenkään ammattikoulun opiskelijoihin tämä ei välttämättä olisi vaikuttanut, mutta lukion puolella tottakai. Osanotto tapahtumaan oli huikea: about 10 opiskelijaa vaivautui paikalle. Tottakai Pohjois-Tapiolan lukion opo Matti oli järjestänyt tunnollisesti omia oppilaitaan vanhasta koulustani paikalle, siitä iso kiitos hänelle! Itse kuitenkin turhauduin tapahtumassa, sillä jouduin kuuntelemaan luentoja pariinkin otteeseen Laureaan hakemisesta sekä valintakokeista vaikka itseltäni ne ovatkin jo tottakai ohitse. Osaisin kyllä kertoa ilman luentojakin millaista ammattikorkeakouluun hakeminen on, olenhan muutamaan otteeseen valintakokeisiin osallistunut.


Itse majailin tänään TiKon ständillä eli tietojenkäsittelyn koulutusohjelman parissa. Meidän ständi oli hieman vaatimaton verrattuna muihin, mutta kenelles meidän nörttejen tarvitsi itseämme todistella. Paikalla oli kuitenkin legendaarinen Keytronic-näppäimistö ja pieni tietovisa mm. aiheesta mikä on näytönohjain. Saimme toivottavasti edes yhden potentiaalisen hakijan omalle linjallemme.



Muut lähtivät jatkamaan päiväänsä Laureamkon järjestämään Raflarumbaan, mutta itse painelin koulusta suoraan kaupan kautta kotiin tekemään kuukausipäivän kunniaksi herkkuruokaa. Ostin meille myös MM-kisa arvat ja kerrankin onni hieman potkaisi ja voitin 50e arvasta. Jäimpähän plussalle kauppareissusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3