keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Dagens 21/03/12

Tälle päivälle olikin sovittuna kivaa menoa serkkuni kanssa. Olimme nimittäin suuntaamassa 3+1-päiville Helsingin Sokokselle. En varsinaisesti ole tälläisten tungosten ystävä saatikaan kaupoissa ylipäänsä fyysisestä lorvimisesta pitävä. Jos asiat voit hoitaa netissä shoppailemalla, aina parempi. Nyt oli kuitenkin pakko lähteä metsästämään yhtä asiaa, josta olen haaveillut jo hetken. Tälläisessä asussa olin liikenteessä tänään:

Neule H&M, muut Gina Tricot, kengät Martin's
Ja sitten niihin ostoksiin. Onneksi minulla oli tosiaan tiedossa mitä haluan Sokokselta, sillä en tiedä mitään turhauttavampaa ja ahdistavampaa kuin tiiviissä hitaassa ihmismassassa liikkuminen. Suuntasimme Hannan kanssa suoraan kodinosastolle ja siellä kiertelimme kuitenkin hieman ylimääräistä. Olihan siellä kaikkea ihanaa, mm. KoKo-astioita oli tullut ihanassa mintun värissä sekä Iittalan Kivi-tuikkuja oli tullut ruusuoliivi-värissä, eli sellaisena pinkki-vihreän sekoituksena. Toisesta suunnasta kun katsoit se näytti vihreältä ja toisesta suunnasta pinkiltä. Se jäi silti kauppaan hintansa takia (35€), mutta ehkäpä sen vielä kotiutan joskus.


Toisesta pakkauksesta arvaakin heti suoraan mitä sieltä paljastuu eli Dieselin Loverdose-hajuvesi. Hanna ei siitä niinkään innostunut, mutta itse tykkään kun se on hieman erilainen kuin Escadan kesätuoksut, joista uusimman ostan joka vuosi. Tänä vuonna saattaa jäädä välistä, koska markkinoillahan ei ole niinsanotusti uutta tuoksua vaan tilalla 3 edellisten vuosien tuoksua. Rockin Rio on kuitenkin yksi suosikeistani ikinä, joten katsellaan nyt vielä.

Valkoisessa paketissahan komeilee sitten Iittalan Vitriini värissä "kirkas lasi". Kyseessä isompi koko ja suunnitelin tämän paikaksi makuuhuoneen lipaston päällistä. Tarkoitus on hankkia myös pienempi Vitriini kaveriksi jossain vaiheessa mahdollisesti. Hintaa Vitriinille jäi 3+1-päivien tarjouksen ja henkilökunta-alennuksen jälkeen 32€, ja normaalihintahan on n. 52€ joten ei paha! Vertailun vuoksi mainittakoon, että pienempi Vitriini maksaa normaalisti 26€. Hajuvesikin maksoi normaalisti 46€, mutta meikkivoiteen ja henksualen jälkeen 47,50€.Lähdenkin tästä samantien kokkailemaan kun aion tänään testata uutta ruokaa eli Tofu-jauheliha"makaronilaatikkoa" tosin tottakai ilman itse sitä makaronia, kun emme sitä voi karppaamisen vuoksi nyt syödä. Palaillaan illalla sitten, mikäli selviän tofusta hengissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3