maanantai 12. maaliskuuta 2012

Rise Against 10.3.2012 @ The Circus

Lauantaina oltiin siis katsomassa Rise Againstia Samin, Nikon ja Tuukan kanssa. Keikkapaikkana oli jälleen The Circus ja täytyy myöntää, että tällä kertaa keikkajärjestelyt olivat jo miltei onnistuneet.

S ja N menivät katsomaan Bluesin matsia Baronalle ennen keikkaa, jonka itse jätin väliin. Menin mieluummin kaljottelemaan ennen keikkaa. Käytiinkin Pub Ikkunassa, mistä näki hyvin että tuleeko keikalle jonoja. Ihme ja kumma ei tullut. Ikkunassa viihdyttiin kuitenkin vain yhden oluen verran, sillä tajusin että jotain olisi varmaan hyvä syödä ennen Circusta. Mentiin sitten Henry's pubiin, sillä tiesin että sieltä saa siipiä ja niitähän piti päästä kokeilemaan. Oli muuten parhaat siivet mitä Helsingistä saa ja oli kyllä kumman samanlaisia kuin Tampereen Siipiweikoissa mikä on siis ainoa oikea siipiravintola missään päin maailmaa.


Mentiin Circukseen hyvissä ajoin ja ehdittiin näin ollen kuunnella myös lämppärit. Itse en niistä juurikaan pitänyt. Soittivat vähän turhan mättömusiikkia omaan makuuni.


Itse keikka oli mahtava. Välillä kyllä hieman ahdisti ympärillä hyppivä yleisö ja sai olla kokoajan kyynerpäät ojossa ettei olisi aivan jalkoihin jäänyt. Kerran sainkin itse jonkun kyynerpäästä palleaan ja siinä sitten kaatuiltiin ihmismassaan. Pojat menivät vielä mukaan hyppimään eturiviä kohden mutta itse jättäydyin suosiolla taka-alalle. Rise Against ei tietenkään soittanut Tip The Scalesia, mitä kyllä jo ounasteltiin ennen keikkaa. Kyseinen kappale on ilmeisesti soitettu vain 4 keikan aikana ikinä, joten todennäköisyydet eivät olleet puolellamme.


Tällä kertaa melkein päästiin myös ulos Circuksesta. Narikkaan menoa tosin säännösteltiin aidoin ja siinä vähän sitten tulikin tunkua kun aitaa aina raotettiin. Narikassa oli henkilökuntaa kerrankin miltei riittävästi eikä siellä joutunut odottamaan tavallista kauempaa. Circuksesta jatkettiin iltaa Swengiin toiveena juoda parit Niffit kun sillä porukalla oltiin kerrankin liikenteessä.

Itselläni oli ainakin huippuilta niinkuin perjantainakin, josta kirjoittelen hieman myöhemmin kunhan saan kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3