tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ketunnahka naulaan kesäksi

Toiminnantäyteinen päivä on taas takana. Aamu alkoi pitkästä aikaa miltei tunnin kestäneellä torkuttamisella kauniista auringon paisteesta huolimatta. Kai se johtui edessä siintävästä ruotsin tentistä, joka osattautui kuitenkin loppujen lopuksi naurettavan helpoksi. Toisaalta ei pitäisi nuolaista ennenkuin tipahtaa mutta c'mon, eihän sanakirjan ja wordin automaattisen korjauksen kanssa voi epäonnistua. Varsinkaan kun ruotsi on aina ollut vahvimpia aineitani koulussa. Ja muistimpa jopa kokeessakin INTE KAN eikä toisinpäin eli jes!

Koulusta luistin pikemmiten kotiin syömään ennenkuin suuntasin työpalaveriin Tapiolan Sevillaan syömään hieman lisää. Olin varautunut siihen ettei siellä kuitenkaan ole tälläiselle hiilareita karttavalle oikeastaan mitään syötävää ja oikeassa olin. Onneksi salaattia löytyi sentään ja olisihan sitä kanamössöäkin kuulemma voinut syödä kuten edessäoleva rouvakin huomautti, mutta mössömäisestä koostumuksesta aiheutui välittömästi reaktio "hyi yök en syö", joten se kauneus jäi välistä. Palaverissa jaariteltiin jälleen kaikkea turhaa, mutta saimpahan 3 tunnin palkan käytännössä en mistään.

Paltsun jälkeen sain kyydin Lauralta Barona Areenalle, kun oli tarkoitus mennä ostamaan liput hyvissä ajoin illan matsiin JOS sattuisi olemaan niin ihmeellinen tapahtumaketju tulossa kuin että Barona Areena olisi täyttynyt Playoffhuumassa rypevistä ihmisistä. Lipputiskillä oli kuin olikin jonoa, mutta silti nopeasti liput kouraan ja ulos. Sain myös kyydin Tuomarilan juna-asemalle, jossa sain sitten kauniissa auringonpaisteessa odotella junaa, nams.


Kotona kiirehdin tietokoneeni ääreen, sillä jouduin jättämään kesken 2 viimeisintä jaksoa Pretty Little Liarsin kakkoskaudesta ja sain vihdoinkin tietää kuka A on! Tai no ainakin tavallaan, mutta empäs kerro enempää etten pilaa kenenkään iloa. Tein myös tänään herkkukarppaussalaattia, nimittäin matkin Hesburgerin Burgerisalaattia. Jauhelihapihvit tosin korvasin pekonipihveillä ja mukana oli tottakai myös itse (laihdutus)pekonia, kuten siskon kanssa sanomme.


Sitten tähän kettuasiaan. Puhutaan mistäs muustakaan kuin jääkiekosta. Tänään illalla edessä oli niin sanotusti "kuoleman ottelu", sillä ottelun häviäjä joutuisi aikaiselle kesälomalle. Vastakkain Espoon Blues ja Rauman Lukko. Ottelu sai melkoisen salama-alun, sillä ensimmäisen 4 minuutin aikana tilanne oli 1-2 vierasjoukkueelle ja Lukon maalivahtikin ehti loukkaantua ilmeisesti. Kohta Lukko johtikin jo 1-3 ja tilanne vaikutti siltä, että mehän sinne kesälomalle jouduttaisiin. Kuitenkin joukkue sai otteen peliin ja sai "momentumin" taas puolelleen ja lopputulos upea 6-3. Rantapallot lensivät siis vierasjoukkueen leiriin jes jes jes! Molemmat suosikkini jatkavat siis taivaltaan vielä uusissa koitoksissa ainakin 4 pelin verran.


Monilta olen tietysti kuullut kettuilua säälipleijareiden pelaamisesta, mutta muistakaanhamme että viime vuonnakin kyseinen espoolainen joukkue taivalsi säälipleijareista niinkin ylös kuin hopealle! Moni ei varmaan silloinkaan uskonut kyseistä mahdolliseksi, minä mukaanlukien.


Espoo kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3