torstai 8. maaliskuuta 2012

Au, au ja vielä kerran AU!

Nyt on siis palattu kotiin tankostudiolta ja kyllä fiilis on otsikon mukainen! Veikkaan ettei huomenna olo ole myöskään ainakaan yhtään miellyttävämpi. Tällä hetkellä ei ole onneksi vielä lihaskipua havaittavissa, mutta eiköhän se huomenna sieltä iske. Nyt saan ainoastaan nauttia mahdollisista mustelmista sekä palovammoista. Tottakai vanhana tankoilijana tiesin ja hieman muistinkin millaisia "vammoja" tämä laji alkuunsa aiheuttaa, mutta eihän anneta sen haitata menoa.Kipu kyllä helpottaa viimeistään kymmenen kerran jälkeen, joten positiv tänkande!

Tankoilu itsessään sujui ilman suuria ongelmia enkä oikeastaan huomannut yli vuoden taukoa juurikaan. Joko salilla käynti on tehonnut tai minulla oli todella hyvä tuuri tänään, liikkeet tuntuivat helpoimmilta kuin silloin kun viimeksi lajin "aloitin". Tottakai helpoimmat spinnit yms. muistaa ulkoa edelleen, mutta kaikki sujui paljon vaivattomammin. Tein jopa ensimmäistä kertaa V-invertin eikä edes pelottanut (paljoa). Hetken kyllä ennen tunnin alkua tuijottelin tankoa silmiin ja mietin että tähänkö sitä nyt pitäisi sitten mennä pää alaspäin roikkumaan. Pitäisi, ja myös menin. Fiilis on upea ja voin rehellisesti olla ylpeä itsestäni. Ja kuten aiemmin jo ennustin, tankoilukipinä iski jälleen pahemman kerran.

Kannatti ostaa Offeriumin kautta aiemmin 2x tankotanssitunteja hintaan 16€, eli suomeksi kaksi yhden hinnalla. Lahjakortti kävisi ilmeisesti vain TEK1 tunneille, eli tunneille jotka sopivat aloittelijoille kaikista parhaiten. Aikasemmin kun asuin Espoossa ja kävin aktiivisesti tankoilemassa, kävin TEK2 tason tunneilla joissa tehdään jo huomattavasti vaikeampia juttuja. Taidan vielä sen toisen kerran käydä tylsistymässä TEK1:sen tunnilla ja siirryn takaisin vaativampaan. Ensi kerralla vielä kun muistaisi ottaa sen pyyhkeen mukaan niin pitokin olisi parempi tolpassa.


Kävin vielä kotimatkalla hakemassa Asematunnelin Alepasta kylmäsavulohta ja jotain juotavaa junamatkalle, kun tottakai taas myöhästyin junasta puolella minuutilla. En tiedä miksi urheilun jälkeen minun tekee useasti mieli juuri kalaa ja ruisleipää, kai se on vaan niin hyvää! Vitamiinivesi oli muuten uusi kokeilu ja siihen se sitten jäikin. Tuo Sitruksen-makuinen multi-v Sinkki-juoma oli ihan törkeän mautonta. ja muutenkin jotenkin hyi yök en syö-materiaalia.

3 kommenttia:

 1. Mä taas tykkäsin tosta juomasta :D Mutta en kuitenkaan niin paljoa, että sitä viittis sillä hinnalla ostella kovin usein.

  VastaaPoista
 2. Joo onhan se 2,5e aika kallis varsinkaan kun en tuosta tosiaan niin paljoa tykännyt :) Tosin olen yleensä juurikin sitrusjuomien ystävä ja kun ei osunut nyt ihan nappiin niin ei sitten kelpaa.

  VastaaPoista
 3. aivan ihana tää sun blogi! tykkään kans kauheesti sun tyylistä :)!

  ♥leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3