tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pastel inspiration - OOTD

Koska kevät tekee tuloaan, olen taas tykästynyt käyttämään hameita sekä mekkoja. Lauantaina ensimmäisessä Playoff-ottelussa minulla oli päällä sininen peplum-mekko, mutta häviöstä surullisena kuvaaminen jäi täysin. Olin jopa kerrankin uskaltautunut korkokengissä liikenteeseen. Eilen kuitenkin oli hameen vuoro ja asusta huokuikin ulkona kauniisti paisteleva aurinko.

Jakku H&M / toppi GinaTricot / hame Stradivarius / legginsit Tommy Hilfiger


korut Guess / huivi Versace for H&M
Huomaa kyllä naamasta, että pientä päivetystä ACOn itseruskettavan jäljiltä löytyy. Ihanaa kyllä, että talven kalpeuden saa häivytettyä niin naamasta kuin mielestäkin vihdoin. Toivottavasti takatalvi on selätetty kunnolla, sillä haluan käyttää vähän kevyempiä vaatteita sekä myös värejä. Monesti olen miettinyt ettei miksei muka talvella voi käyttää värikkäitä vaatteita, mutta eipä siihen jotenkin saa sitä fiilistä.

Varasin eilen muuten pitkästä aikaa itselleni paikan tankotanssitunnilta, joten kevään myötä vanha harrastuskin herää henkiin. Viime tankoilusta onkin aikaa ja nyt sitten vihdoin pääsen kokeilemaan onko tiukka salitreeni saanut lisää voimaa kroppaan. Meidän lähelle tähän Leppävaaraan oli avattu uusi tankostudio, joten enää ei tarvitse lähteä Helsinkiin asti sitä kokeilemaan.

3 kommenttia:

  1. Vaatteet ovat kyllä kauniit mutta yleensä sanotaan että pitää ottaa viimeinen juttu pois minkä on päälleensä laittanut, minusta asu näyttäisi paremmalta ilman huivia joka nyt ei vaan omaan silmääni sovi yhtään näiden muiden värien kanssa. Asu olisi varmaan klassisemman ja siitimmän näköinen ilman sitä :)

    http://emotytto.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolustan huivia sillä että oon hieman kipee niin tarvii hieman lisälämpöä :)

      Poista
  2. Aivan ihanan värinen tuo jakku! Miekin haluisin nyt kevääks ja kesäks jotain vaalean mintun väristä :-)
    Itekkin juuri postailin asusta:

    http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3