perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kukkashoppailua ja OOTD

Kävin eilen serkkuni Hannan aka Hiparin kanssa Plantagenissa tarkoituksena hakea hieman parvekekukkia. Loppujen lopuksi mukaan tarttui melkein pelkästään sisäkukkia ja parvekekukat odottelevat meitä varmaan Ikeassa. Parina viime kesänä meidän parvekkeella on ollut enemmän ja vähemmän laatikkokukkia, mutta nyt Plantagenissa ei oikein ollut mitään. Meillä on myös ollut pieni puu parvekkeella, mutta nyt hinnat olivat niin pilvissä että skippasin periaatteesta.



Tarkoitus oli tosiaan ostaa parvekekukkia, mutta meidän olohuone saikin pari uutta asukasta. Asukkaat hakevat vielä paikkaansa ja heistä tulee varmasti enemmän juttua myös sitten kun olen saanut hieman siistittyä meidän olkkaria. Se ei tällä hetkellä ole oikein kuvauskunnossa, sillä sohvapöytäkin on sysätty tylysti sivuun, sillä pelien saralla meille tuli myös jotain uutta pari viikkoa sitten, nimittäin Move-ohjaimet PS3:seen. Täytyyhän täällä mahtua huitomaan ympäriinsä.



Näiden sitruspuiden hankkimasta mietittiin jo tosissaan, kunnes tajuttiin etteihän näistä saa oikeasti syödä. Tuo sitruuna oli ihan oikean sitruunan kokoinen eikä vain sellainen mini. Nuo mandariinit sitten taas olikin kirsikkatomaatin koko luokkaa ja harmiksemme tosin syömäkelvottomia. Kyseessä olisi myös saattanut olla liian tasokasta herbausta meille kahdelle.

Ostoskärry sneakpeak
Koska Hipari on tunnetusti hyvä päivän asu-kuvaaja, päätin hyödyntää tilanteen laittamalla tietysti toisen topeista, jotka Sami osti minulle synttärilahjaksi. On se kyllä ihana että on kesä niin voi käyttää taas hameita. Tänäänkin kyllä töihin lähtiessä vedin jalkaani inhokkivaatteeni eli leggarit, ihan vain varuilta jos vaikka olisi tullut kylmä. Kyllähän aamulla on viileämpi kuin päivällä, mutta jos viideltä on jo 16 astetta ulkona, ei siellä ainakaan kylmä päivä ole tulossa.


Toppi Zara / Hame Stradivarius / ballerinat Ted Baker

Jalat solmussa
Asuna toisiaan toimi tuo uusi Zaran persikan värinen toppi sekä pari kesää sitten Virosta ostamani pitsihame. Tukkaakin uskalsin pitkästä aikaa taas pitää auki. Pidennysten kanssa ainoa miinus on se kun joutuu nukkumaan hiukset letillä ja seuraavana päivänä ne on sitten aina kiharat. En vain tykkää pitää tukkaa enää kiharaisena auki, joten täytyy hyödyntää nämä suoran tukan päivät. En kuitenkaan viitsi pilata tukkaa suoristamalla sitä koko ajan.

Sami lähti äskettäin hieman juopottelemaan kavereittensa kanssa, joten minä jäin yksin kotiin. Koska menin taas aamulla jo kuudeksi töihi, olen kaksista päikkäreistä huolimatta edelleen ihan poikki, joten tämä ilta taitaa kulua rennosti parin siiderin, tietokoneen, ehkäpä popparikulhollisen sekä wowin parissa :) Pelijutuista tulikin mieleeni, että vähän aikaa sitten varmistui että olen myös tänä kesänä mukana järkkäämässä Assembly Summereita. Tälläkin kertaa saan taas kunnian työskennellä rakkaan CS:n parissa, sillä Asus Rog järjestää assyilla 10000€ CS:GO non-byoc-turnauksen. Odotettavissa on siis kovemman luokan turnaus, joka toivottavasti houkuttelee myös paljon ulkomaisia tiimejä osallistumaan skabaan. Parhaimmat turnaukset on kyllä omalta osaltani olleet Dreamhackeilla, jossa pääsin näkemään oikeasti maailman parhaiden pelejä livenä ja pääsimpä vielä Ruotsin telkkariinkin samalla. Ruotsissa tunnetusti on kaikki paremmin ja CS:n finaalitkin tulee kansalliselta tv-kanavalta.

3 kommenttia:

  1. Me käytiin torstaina Jyväskylän Plantagenissa samalla, kun tultiin Oulusta muttei tullut ostettua mitään. Meinasin ostaa yhden lihansyöjäkasvin. Viime vuonna katselin jotain hedelmäpuita ja chiliruukkuja. Ne ois kivoja.

    Harmittaa ettei Oulussa ole Plantagenia ja muutenkin tuntuu, että muualla on hirveästi eri kauppoja mitä Oulussa ei ole. Jyväskylässäkään ei mun mielestä ihan hirveästi kauppoja ole, mutta on siellä sentään toi Plantagen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kans itseasiassa mietittiin lihansyöjäkasveja, mutta jäi kans tällä kertaa ostamatta. Tuntuu kyllä että Oulu on jostain syystä kuitenkin sen verran takapajunen mesta ettei sinne mitkään kaupat löydä ajoissa vaikka onkin teknologiapääkaupunki ja mitä lie :/

      Poista
  2. Ihana toi sun asu, nin kesänen <3

    http://patriciaelisabet.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3