torstai 3. heinäkuuta 2014

OOTD 3/7/2014

Pikkusiskoni lähti tänään muille maille ja oli aika jäädä taas yksin kotiin. En nyt jäänyt ihan oikeasti yksin, sillä Sami kotiutui myös eilen mökkireissultaan ja pikkusiskoni pääsikin hänet ensi kertaa tapaamaan. Harmi että nyt kun Emma lähti, säät alkoivat näyttää paremmalta ja ilmeisesti lämpimämpiä ilmoja on luvassa. Oma kesälomani alkaa huomenna klo 12 enkä ole sitä ajatusta sisäistänyt vielä yhtään. Isäni kyseli tänään mitä aion lomalla tehdä kun sitä on melkein 4 viikkoa, vastaus oli etten tosiaan tiedä. Sen tiedän että lomani loppuu yhteen kesän kohokohtaan eli Assemblyihin. Tällä(kin) kertaa olen mukana järjestämässä CS:GO-turnausta ja vähintäänkin oikeutetusti ja odotetusti kyseessä on eventin huipennus ja paras turnaus. Toivottavasti turnaukseen saadaan paljon ulkomaisia joukkueita mukaan, jotta turnauksessa olisi varmasti kaikki parhaat mukana.


image
Neuletakki & toppi Gina Tricot / shortsit Cubus

image
Kaulakoru Guess
Sitten siihen itse asuun. Näitä shortseja himoitsin jo kauan Cubuksessa ja tapani mukaan jahkailin niin kauan että paniikkihan saatiin aikaiseksi kun oikeaa kokoa saatiin metsästää pitkin Helsinkiä. Onneksi omaa kokoani sattui vielä löytymään ne tasan yhdet ja vihdoin myös ilmat sallivat niiden käytön. Olen myös pitkään etsinyt uutta valkoista neuletakkia edellisten nukkaannuttua ja kulahdettua ja tämä löytyikin Ginan alesta huikeaan 12,95€ hintaan. Toivottavasti ei kulahda yhtä nopeasti kuin muut neuletakit. 

image
Kello Kors
image

Huomenna vielä olisi tosiaan 6 tunnin työkoitos edessä ja sitten koittaa vapaus. Tänään aion myös nauttia oman hitaan tietokoneeni seurasta, sillä Samin ollessa poissa melkein viikon ehdin jo tottua ihanan nopeaan ja toimivaan koneeseen mitä omani ei ole. Onneksi kirppistely on kannattanut ja tietokonekassa on karttunut ihan mukavasti. Valitettavasti uusi kiva lelu maksaa lähemmäs tonnin, joten vielä saa muutamat kuteet myydä ennenkuin koneen voi kotiuttaa. 

Lupasin myös esitellä teille mitä kaikkea siskoni kanssa tulikaan löydettyä noilta lukuisilta Sellon reissuilta, mutta ne saavat nyt jäädä myöhempään. 

30 kommenttia:

  1. Ompa kiva blogi ja olet kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Aina ei lomalla tarvitse olla suunnitelmia. On sitten helppo lähteä ihan spontaanisti jollekin reissulle tai keksiä muuta kivaa, kun mikään ei estele :)
    Ja ai että oon kateellinen tosta sun kellosta! Haluaisin niin kovasti samanlaisen!

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saan kyllä kuulla mun reissuehdotuksista säännöllisesti mun poikaystävältä eli jos siltä kysyy niin oon suunnitellu vaikka mitä, mutta jos mitään ei oo sovittu vaan ohimennen mainittu niin eihän se oo ollenkaan sama asia :)

      Toivottavasti saat samanlaisen kellon vielä joskus! :) Tämä on kieltämättä ihana!

      Poista
  3. Oi, söpöt noi pitsishortsit c: Aika mukavan oloinen blogi muutenkin.

    - tuosta hitaasta tietokoneesta... I feel you bro D: oma koneeni on niin salamyhkäinen ja epämääräinen ja siihen lisäksi vielä mokkula, jolla on sen sortin identiteetti ongelma, etten edes muista millon ne olis toiminu kunnolla. MUTTA onneksi on noita ihmisiä joiden koneet voi varastaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!

      Joo, harmi vaan että nää ihmiset joilta varastaa se kone on niin kasvanu kiinni siihen ettei se noin vaan onnistu :D Oli ihana pelatakin sillä, kun mikään ei lagannu vaikka joihinki peleihin se lagi kuuluu, kuten esim cs :) Jos tähän mun koneeseen joutusin vielä lisäämään mokkulan, oisin varmaan jo mieluummin ilman koko konetta sitten :D

      Poista
  4. Tykkään sun kuvista hirmusesti ja tää ulkoasu on kivan pirtee :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ulkoasua pitäs vielä ainakin hieman leventää, että saisin vielä isommat kuvat tänne :)

      Poista
  5. Voi miten ihana asu! :)

    http://iitukkavalokuvailee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Oi että miten kiva asu! Varsinkin nuo shortsit! :))

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Juu uus tietokone kelpais mullekkin.. Plus se raha millä sen vois ostaa :p
    Ja noi pitsishortsit, ah. ♥

    xoxoniina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, rahalla sais kaikkea muutakin kivaa, kuten uuden kameran ja paljon muutaki :D

      Poista
  8. Voi että ompas nuo shortsit söpöt! Mäkin oon joskus ajatellut ostavani tuollaiset, mutta eipä oo vieläkään tullut ostettua.. Ehkä vielä joskus! :-D

    http://tiiab.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joskus näät ihanat shortsit kaupassa niin suosittelen toimimaan ettei käy niinkuin mulle ja melkein jäät ilman :)

      Poista
  9. jännä ku mulle on sanottu nyt et mä suunnittelen liikaa lomalla, vaikka en oo suunnitellu melkee mitää! :--D jotenki kyl jännä kuvitella ettei jotkut oo oikeesti suunnitellu esim. menevänsä mökille ja sillee. :p

    http://chifeesini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl sitä ehkä ehtii sitte suunnitella lomalla, ehotuksia oon kyllä heittäny ilmaan paljon, minkä toi toinen jo laskee suunnitteluks :D

      Poista
  10. Yhdyn edellisiin kommentoijiin, nuo shortsit on rakkautta. ♥ Harmi vaan kun en ole itselleni löytänyt samanlaisia, mutta jospa Cubuksessa ois noita vielä ens viikolla. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Siitä on kyllä jo aikaa pari kuukautta kun nuo tuli myyntiin :)

      Poista
  11. jännät nuo lasit ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  12. Ooi itekki oon himoinnu noita cubuksen shortseja kauan, mutta lähin cubus on jossain sadan kilometrin päässä niin en oo vielä saanu aikaseks hommata nuita!:D

    http://foreveryours-laura-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. siistit ja ihanat aurinkolasit :)) i want too

    cafefem.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun poikaystävällä on sellaset vaaleemmansiniset peilit, mä haluun ne mut se ei anna :(

      Poista
  14. Superkivat nuo cubuksen pitsisortsit, niin söpöt! Tykkään paljon sun blogin ulkoasusta, ihanan tyttömäinen ja hempeä, ja jokaisella jutulla on selkeä paikkansa täällä. :-)

    ♥: http://ada-sofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. oot 26 ja pukeudut kuin teinin ja pikkutytön sekoitus, auts kasva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii mahtaa vituttaa ku maailmassa varmaa ni moni pukeutuu väärin sun mielest :) mä oon täysin tyytyväinen mun nykyseen tyyliin!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3