keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Hulluja päiviä

Sorruimpas sitten shoppailemaan taas. Olen luvannut itselleni etten osta uusia housuja ennenkuin saan laihdutusprojektini päätökseen, mutta kuinkas sitten kävikään. Olimme tänään käymässä Tapiolan Stockmannilla hulluilla päivillä kaverini ja Samin systerin kanssa. Itse hullareilta löysin pari juttua meidän keittiöön, jotka ovat kuulemma sitä vakkarikamaa mitä hullareilla myydään joka vuosi. Ihan hyvä tietää tämäkin, kun kuulemma menevät rikki heti.


Eli tälläisiä puisia juttuja. Toinen on pannunalunen ja toinen servettiteline, mutta alunen menee kyllä keittiöön muovikukkani alle. Enhän minä kehtaa tuota liata vahingossakaan! Kävimme myös tottakai kuolaamassa Guessin korutelinettä ja pystyin hillitsemään itseni. Ehkä voisin ottaa tavoitteekseni laihdutuksen kanssa, että tietyn pisteen jälkeen saan ostaa itselleni sieltä jotain kaunista palkinnoksi. Eikös se olisi ihan hyvä diili?


Ja sitten niihin housuihin. Tarkalleen ottaen ne housut eivät ole uudet, kun ne ovat nimittäin samanlaiset kuin Pariisista ostamani, jotka kuitenkin osoittautuivat liian isoiksi, jotka sitten matkasivat Suvin vaatekaappiin. Nyt koko on vaihdettu onnistuneesti 38-> 36 ja elämä hymyilee jälleen. Omistan siis beessit farkut kevättä varten, jippii! Ja Suvi voisi tulla hakemaan meiltä niitä housuja, kun lojuvat tiellä! *vink* Kävin myös Sellon Emotionissa moikkaamassa vakkarikosmetologiani Soljaa ja mukaan tarttui kaikkea kivaa kevättä ja kesää varten. Niistä kuitenkin myöhemmin lisää!


Tottakai kun sorruin shoppailemaan, vaikka olin luvannut tekemättä niin, ansaitsin siis rangaistuksen tästä huonosta käytöksestä. Päätin rankaista itseäni siivoamalla ja vaihtamalla makuuhuoneen järjestyksen. Samalla pääsenkin esittelemään tuota ihanaa päiväpeittoa, jonka ryöväsin äidiltäni meille.


Tälläinen on siis uusi makkarin järjestys. Aiemmin tuo sänky oli epäloogisesti (ja miehisesti) tuossa vasemmalla seinällä ja makkari tuntui hirveän ahtaalta ja hankalalta kaikin puolin. Nyt kuitenkin makkarissa on edelleen ongelmia, nimittäin se täysin tyhjäksi jäänyt vasen seinusta. Näin nopeasti visioisin siihen ehkäpä jonkun kivan taulun tai sitten jonkun ihanan peilin.

Ikea 9,95€/ 2kpl

Ikea 79€
Ehkäpä näistä jompikumpi voisi olla hyvä. Ehkä mieluisempi voisi olla kuitenkin tuo kalliimpi, noita mutkikkaita peilejä kun nykyään näkee kaikkialla ja kehysten värityskin jälkimmäisissä voisi olla sopiva.

Huomenna sitten onkin aika kaivaa maila ja kypärä kaapista, pesiskentät nimittäin kutsuvat pitkästä aikaa! Tiistaina olisi jo ollut ensimmäiset ulkotreenit, mutta töiden takia jäi välistä. Hieman kyllä jännittää, että miten siihen palloon tulee taas osumaan puolen vuoden laiskottelun jälkeen, mutta ehkäpä viime kesän opit ovat jääneet takaraivoon. Toivomme siis hyvää säätä huomisellekin! Ensimmäiset pelitkin taitavat olla jo suht lähellä ja tänä vuonna pääsenkin tekemään debyyttini virallisissa peleissä. On siis syytä treenata, etten nolaa itseäni ja joukkuettani ihan täysin!

2 kommenttia:

  1. ää noi korut, tahtoo itsekin!! :D
    Ja ihan hyvän päätöksen teit, jos löytyy hyvät housut nii mukaan vaan ;)

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä ottaisin itekkin noi kaikki jos vaan olis varaa :D Ja hyvä et mun housuille löyty hyväksyntä! :DD Jäi kyl harmittaa niin pirusti, kun kävi tää perustilanne eli et housut on sovaris hyvät mut löystyy heti ekal käyttökerral liikaa :( Mut onneks löyty viel jostain ees oikeessa koossa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3