tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kuntoilupäivä

Huh, nyt voin sanoa hyvällä omalla tunnolla olevani täysin poikki ja ihan syystäkin. Kävin tänään ennen töitä pitkästä aikaa salilla ja päätin polkea pelkästään kuntopyörällä, sillä en jaksanut lähteä taiteilemaan laitteisiin. Siinä sitten Cosmoa lukiessa tulikin poljettua 65 minuuttia ja matkaa olikin taittunut huomaamattani 27 kilometriä! Olin aika järkyttynyt tuosta lopputuloksesta, kun vasta ihan lopuksi satuin sitä vilkaisemaan. Oletin ehkä jotain 15 kilometriä. Kalorinkulutus oli mielestäni kuitenkin suht pieni yli tunnin urakasta, 350 kaloria. Parempi sekin kuin ei mitään. Huomenna olisi tarkoitus mennä uusiksi salille koulun jälkeen Suvin kanssa mikäli jalkani sen vain sallivat. Huomenna en kyllä urakoi kuntopyörän kanssa kuin max alkulämmittelyn!


Tankotanssiharrastustani ajatellen tein myös hieman punnerruksia, jottai saisin käsiini enemmän voimaa. Tein myös hieman vatsoja, jotta invertit onnistuisivat helpommin. Venyttelin myös hieman, jotta saisin lisää notkeutta. En kuitenkaan viitsinyt venytellä ns. kunnolla kunnon treenin jälkeen, etteivät paikat tule taas niin kipeäksi etten kävele hetkeen kuten joskus talvella minulle kävi :D

Seisomatyö ei tosiaankaan myös auttanut salin jälkeiseen palautumiseen ja nyt onkin ihana maata sohvalla teekuppi kädessä kynttilän valossa ja kohta alankin katsomaan uusinta jaksoa Gossip Girlistä.

XOXO

2 kommenttia:

  1. kuntoilusta tulee kyllä niin hyvä mieli :) ite teen myös aika raskasta fyysistä työtä ja palautumisen kannalta ei auta ei :D duunipäivinä en itse edes salille jaksa raahautua enää!

    VastaaPoista
  2. Jep niin tulee! Itsekin olin tänään aika poikki ennen salia, mutta kummasti piristyin taas pienen jumpan jälkeen :) Ja joo ei tuo kaupassa kiireellä työskentelminen ja seisomatyö ole sen levon kannalta paras vaihtoehto :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3