keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Lomareissu kotiseuduille

Huomen aamulla suuntaan aina yhtä luotettavan VR:n kyydillä ensin kohti Vihantia ja sieltä sitten iskän kyydillä Raaheen. Matka kotikaupunkiini kestää hieman yli 6 tuntia, mutta onneksi minulla on riittävästi tekemistä Elisan yritysanalyysin kanssa. Lisäksi matkalle olen varannut kymmenisen jaksoa uutta sarjaa, joka vaikutti suht perinteiseltä jenkkihömpältä. Kyseessä on siis Make or break it ja sarja kertoo lukiotytöistä, joiden elämä pyörii telinevoimistelun ympärillä. Mukana tietysti paljon juonittelua ja salaisuuksia.


Matkasuunnitelmissa muuten ei ole mitään ihmeellisyyksiä, kun ei siellä Raahessa oikeastaan mitään ole. Onhan elämä siellä toki muuten todella erilaista verrattuna pääkaupunkiseudun elämään. Lauantaina Suvi tulee käymään luonani ja menemme tottakai linkkuparkkiin, vaikkei tällä kertaa allamme olekaan amis-sierraa, vaan joudumme tyytymään Suvin isän bemariin. Hieman ehkä noloa. Tuulimyllyjä käymme myös katsomassa ja tällä kertaa en anna kamerani hukata kuvia niistä, kuten viimeksi kävi. Suvin harmiksi pellepuisto on kiinni, emmekä vieläkään pääse käymään siellä.


Viereisessä kuvassa olevassa tornitalossa on ehkä paras kiinalainen ravintola, missä olen käynyt. Sieltä on lisäksi huikeat näköalat niin merelle kuin vanhaan kotitaloonikin. Tänne lupasin viedä Suvin syömään lauantaina.

Kotona minua odottaa myös kaksi ihanaa rottaa, nimittäin 2kpl burman kissoja, joita olen ikävöinyt kovin. Ei nyt myöskään unohdeta pikkusiskoani ja veljeäni, joita en ole nähnytkään taas vuoteen.

Tarkoitus on myös käydä shoppailemassa huimassa Raahen keskustassa, jossa on paljon vähemmän liikkeitä yhteensä kuin Sellossa täällä kotipuolessa.
Raahessa on myös erääseen harrastukseeni liittyvä joukkue. Raahessa miesten superpesistä pelaa Pattijoen urheilijat eli tuttavallisemmin pattu. Kenttä sijaitsee aivan isäni talon vieressä, mutta harmi ettei kausi ole vielä alkanut, joten en pääse katsomaan ottelua. Tarkoitus oli myös mennä Ouluun katsomaan jääkiekkoa, mutta pettymys oli suuri, kun Lahden Pelicans tiputti toisen suosikkijoukkueeni jatkosta pelaten tällä hetkellä toista suosikkiani Espoon Bluesia vastaan välierissä. Taitaapa huominen ilta mennä katsellessa Bluesin kotiottelua, josta toivottavasti voitto kotiin tämän illan häviöstä huolimatta.

Pääsiäisestä on tulossa siis rauhallinen ja koulujuttuja en aio ajatella tämän viikonlopun aikana ollenkaan. Maanantai vietetään vielä rauhassa kahdestaan kotona mieheni kanssa ennenkuin arki koittaa taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3