sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Karppiruokaa viime viikolta

Olen erittäin ylpeä itsestäni, sillä onnistuin pitämään karppilinjani erittäin tiukasti tämän viikon. Edellisinä viikkoina homma on yleensä lipsahtanut käsistä viimeistään viikonloppuna, mutta ei tällä kertaa! No okei, vähän taisin syödä jäätelöä ja suklaata kun mummini oli meillä käymässä, mutta eihän suklaata lasketa mukaan? Paino on laskenut odotusten mukaan ja hieman olinkin yllättynyt eräänä aamuna kun vaaka näytti paljon vähemmän kuin kuvittelin sen näyttävän. Siitä sain siis uutta intoa tähänkin hommaan ja päätin tämän vuoksi nyt (s)karpata tämän viikonlopun. Vaaka näyttääkin toivottavasti uusia lukuja viimeistään ylihuomenna ja siitä suunta toivottavasti taas alaspäin!


Näistä eväistä loihdin tänään kinkkusalaatin meille lounaaksi. Olen ihan hulluna noihin valkosipulisiin juustokuutioihin. Voiko olla parempaa kuin yhdistää kaksi lempparia? Hyvä + hyvä ei voi olla muuta kuin hyvä ja tässä tapauksessa siis loistava.


En sotkenut majoneesia koko salaattiin, vaan ainoastaan kinkku-hopeasipulisekoitukseen. Tällä tavoin majoneesin määrä pysyi sopivissa mitoissa. Joskus olen tehnyt kinkku-majoneesisalaattia keräkaalin kanssa, mutta tällä kertaa kaupassa oli pelkkiä jättikaaleja ja Sami kun ei siitä niin välitä (hyi yök en syö).


Kokeiltiin tällä viikolla myös karppauspizzaa Karppiselta, ja oli muuten erittäin hyvää! Pohjahan on ainoa ongelmallinen tässä pizzassa ja se ei ollut ollenkaan sellainen pullamössö kuin olisin kuvitellut. Maistui siis miltei samalle, kuin "tavallinen" pizzapohja. Lisäsin pizzaan vielä hieman täytteitä mm. juustoa ja salamia, kun noissa valmispizzoissa on hieman kitsaasti niitä täytteitä ainakin juustofriikin mielestä. Vieressä olevat leivät ovat omia suosikkejani karppileivistä, nimittäin Karppisen "kaurapalat". Vaikka niissä onkin 4g hiilaria per viipale, on ne silti niin hyviä, että välillä pitää noitakin saada. Nyt sitten vain kohti uutta toivottavasti hyvin onnistuvaa karppiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3