torstai 26. huhtikuuta 2012

Viikon uutusruokia

Kokkailin eräs päivä possu-vihanneswokkia ja täytyy kyllä sanoa että oli hyvää! Olisin sitä syönyt enemmänkin jos sitä vain olisi ollut. Treeneissä kyllä tosin huomasi, että olin jo syönyt riittävästi vaikka aikaa olikin kulunut syömisestä ennen treenejä.


Koska olen laiska, laitoin vihannekset mikroon ennen paistamista. Lisäsin joukkoon jo tässä vaiheessa reilusti Texas Pete Wingsausea tuomaan tulisuutta ruokaan. Tähän väliin täytyy kommentoida, että siipikastikkeena siitä ei vain ole. Kastike on liian litkua eikä maistu lähellekkään samalle kuin Tampereen Siipiweikoissa, mistä saa sitä ainoaa ja oikeaa siipikastiketta. Tosin minun onnekseni myös Henry's Pubissa täällä Helsingissä käytetään samaa kastiketta, joten no hätä! Tervemenoa manselaiset vain sinnekkin sitten jos siipiä täälläpäin haluatte.


Lisäsin joukkoon myös Poppamiehen Savuchiliä, mutta laitoin ilmeisesti liian vähän kun en suuremmin sen makua seasta huomannut.


Possunsuikaleiden mukana tuli myös jokin wok-kastike ilman kummempaa määrittelyä. Nämä ovat kuitenkin (muistaakseni Atrian) valmiita juttuja, joissa samassa kipossa tulee tosiaan myös kastike mukana. Vaihtoehtoina löytyy myös erilaisia kanajuttuja sekä häränlastuja. Niitäkin suosittelen kokeilemaan.

Tänään tein myös iltapalaksi meille siipiä, kun kävin kaupasta hakemassa Poppamiehen mietoa chilikastiketta. Oletin tämän olevan jotenkin parempaa ja täytyy myöntää ettei tämä ollut todellakaan mikään tulinen vaihtoehto. Yleensä kun poppamiehen miedotkin jutut ovat jo tulisia. Piti myös ostaa Napalminalleja Poppamieheltä, mutta kiireessäni sitten unohdin. Ne ovat siis nallekarkkeja, jotka ovat ilmeisen tulisia. Siirtynee ensi kertaan niiden kokeilu.

Kävin myös tänään kokeilemassa Subwayssa ensikertaa heidän salaattejaan. Karppaamisen vuoksihan en voinut normaalia subia tietenkään ottaa, joten otin sitten kompromissinä Italian BMT-salaatin. Kumma juttu, olihan se tottakai aivan saman makuista kuin subissakin, leipä vain puuttui. Hintakaan ei ollut paha, 6,40€ salaatista. Ihan mielyttävä kompromissi siis.


Tänään jäi myös tosiaan leffailta välistä, mutta saimpahan katsella sivusta wowin eli World of Warcraftin ihmeellistä maailmaa. Samppa nimittäin hyppelehti Goblinillaan (kääpiöllä kuten minä sanoin) ympäri taikamaailmaa. Empähän vieläkään oppinut ymmärtämään sen pelin hienouksia ja taidan vastaisuudessakin pysyä vain tuossa tutussa CS:ssä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3