tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kanafileitä chilikastikkeessa

Kokkailin tänään maustamattomia kanafileitä ensimmäistä kertaa uunissa ja en edes luntannt reseptiä mistään ja hyvää tuli silti! Maustoin ensin kanat pinnasta Cayennepippurilla ja chilihiutaleilla. Sitten ruokakerma päälle ja lisää mausteita mm. suolaa, aromatia, chilihiutaleita ja pippuria. Koska kanat olivat maustamattomia, mausteita sai laittaa aika reilusti, että ruokaan saa jotain makua. Koska karppaan ja aikaa oli vähän, en tehnyt itselleni mitään lisukkeita, mutta kanan kanssahan sopisi erinomaisesti nuudelit ja riisi tai karppaajalle toki kasvikset.

'
Paistoajasta en ollut ihan varma ja Googlekaan ei ihan heti suostunut paljastamaan vastausta. 30 minuuttia 200 asteessa osoittautui kuitenkin sopivaksi ajaksi. Kanasta tulee helposti kuivaa, mutta onneksi kastike helpottaa tälläistä randompaistamista.

Tähän ateriaan tarvitset siis:
- 5 kappaletta kananfileitä
- 2dl ruokakermaa
- chilihiutaleita 
- muita mausteita makusi mukaan
- mahdolliset lisukkeet 

Nyt kun uusin Hart of Dixiekin on katsottu, on aika painua salille pitkästä aikaa! Lomalla kun opin heräämään aikaisemmin ja sama tahti on toistaiseksi jatkunut kotonakin niin on kiva kun kerrankin ehtii tehdä jotain kunnolla ennen töitä. Huomenna palaankin myös koulunpenkille, rankka 2 päivän kouluviikko taas tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3