tiistai 24. huhtikuuta 2012

Laihdutusprojekti etenee

Aloitin tämän vuoden alussa laihdutusprojektin, jotta ehtisin siihen kuuluisaan kesäkuntoon. Projekti on ainakin vaa'an mukaan lähtenyt ihan hyvin vauhtiin, kiloja näyttää lähteneen vuoden alusta n. 4,5. Itse en kyllä kummoisempia muutoksia ole vielä silmämääräisesti huomannut, mutta esimerkiksi monet entiset mekkoni ovat aivan liian suuria tätä nykyä. Olen kokeillut karppausta ja näyttää toimivan omalla kohdallani, vaikka närää karppaaminen onkin täällä blogin puolella aiheuttanut kuinka en osaa jne. Kuitenkin niin kauan kun saan painoni putoamaan millä tavalla tahansa, olen itse tyytyväinen.

On totta, että olen myös lisännyt liikuntaa päästäkseni tavoitteeseen, mutta en millään jaksa uskoa että pelkästään liikunta olisi tähän voinut auttaa. Jossain vaiheessa päätin tietyn painon tavoitteekseni, mutta nyt kun tavoite on enää n. 1kg päässä, on silti jäljellä halu kiinteytyä lisää. En aio viedä laihdutusta missään nimessä yli, joten tässä on enää kyse maksimissaan 3kg laihduttamisesta. Ja tärkeintähän ei myöskään ole paino vaan se miltä peilikuva näyttää.

Omat ongelma-alueeni painottuvat lähinnä tuohon "jenkkakahvojen" alueelle sekä vatsaan, josta haluaisin vielä hieman ylimääräistä pois. Tähän luulisi juurikin karppaamisen auttavan sekä tottakai myös liikunta. Kesään on vielä onneksi n. 1,5kk aikaa, joten luulisin onnistuvani tavoitteessani. Pesistreenejäkin olisi tarjolla 4 kertaa viikossa ja salikorttikin on vielä toistaiseksi taskussa. Kesällä aion tietysti nauttia elämästä täysillä ja karppaaminen saa unohtua siis kesän ajaksi. Kuitenkin tavoitteena on edelleen jatkaa terveellisemmällä ruokavaliolla ja pitää urheilu osana viikkoani. En halua siis heittää hukkaan koko kevättä, joka on nyt itseään rääkätty ja lihoa takaisin entiseen painooni.

Päätin jossain vaiheessa myös antaa itselleni palkinnon onnistuneesta laihduttamisesta, sillä se motivoi minua itseäni jaksamaan ja tsemppaamaan. Kesälomareissu jonnekin ihanalle aurinkorannalle tuntuisi ainakin sopivalta palkinnolta ja koitankin kesätyörahoistani säästää sen verran, että pääsisin jonnekkin pidemmälle kuin Viroon tai Ruotsiin.

Myös toki monet samassa jamassa olevat ystäväni ovat auttaneet tsemppaamaan ja yhteisten kokemuksien jakaminen on vain hyväksi kaikille. Muutkin tytöt ovat onnistuneet laihduttamaan onnistuneesti, joten tsempit myös heille! <3

3 kommenttia:

 1. Oi tsemppiä liikkumiselle! Itsekin aloitin nyt tuon ihmekeittodieetin, millä tiputin viimevuonna ennen yo-juhliani 5kg pois =) hyvin pysy poissa, nyt tullu pikkuhiljaa takasin, tosin kun muutin niin ei ole tultu niin paljoa liikuttua. Paitsi nyt oon lenkkeilly monta kertaa viikossa. Kyllä se siitä, luulis että tällä lähtee nesteet kehosta ja sit viel kerran teen uudestaan kyseisen dieetin toukokuun lopulla! :D

  Tsemiä sullekin, toivottavasti saan ite ees muutaman kilon kesäksi pois =)

  VastaaPoista
 2. niin siis kiva tietää ettei ole yksin tässä projektissa ;D

  VastaaPoista
 3. Joo varmaan nesteet lähtee kehosta, mutta harmiksi ne tulee vaan nopeeta takasin myös :/ Tässä karppaamisessa on sama juttu, tosi nopeesti lähtee useempi kilo kun ylimääräset nesteet poistuu ja siks halutun lopputuloksen takia pitäs laihuttaa kilo tai pari ylimäärästä että laihtuu siihen ns. oikeeseen tavotepainoon :)

  Ja tsemppiä myös oikein paljon sullekkin! Kirjottele ihmeessä myös sun blogiin sun edistymistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3