sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tyttö se oot sä, mun meritähtenä

Eilen piti tiedossa olla vaikka mitä häppeninkiä, mutta eipä siitä sitten mitään tullut, kiitos vain aamuvuoron. Töissä ei vielä väsyttänyt ihme kyllä vain 2 tunnin yöunien jälkeen (oliskohan 3 batterya vaikuttanut). Nukuin kyllä parin tunnin päikkärit suoraan töiden jälkeen, mutta lopputulos oli että sänky kutsui jo hieman klo 20 jälkeen ja heräsin siis äsken. Keveyt n. 14h unet siis ja heihei lauantai-illan biletys.


Sain kuitenkin jossai välissä kokkailtua meille lehtipihvit ja totesin samalla, etten enää koskaan yritä tehdä lohkoperunoita. Olen nyt niitä koittanut paistaa pannulla ja uunissa, molemmissa yhtä huono lopputulos. Quit consoleen siis tämän suhteen.


Ja tässä tämän hetken suurinta herkkuaamupalaa, eli Karppisen vaaleaa leipää maksamakkaralla sekä kurkulla. Työpäivän kunniaksi mukana tietysti myös Battery Sugarfree. Onneksi ulkona on myös mielettömän kaunis ilma, josta en pääse nauttimaan, koska työpäivä verottaa sen parhaan ajan eli 11-18!

4 kommenttia:

  1. Tajuuksä yhtään kuin turhaa teet tosta sun karppaamis/syömis-intoilusta juomalla energiajuomia + limonaadeja + alkoholia? :DD Tietenkin ruokavalio auttaa pääsyssä fitimpään kuntoon, mutta juomisilla on sen kannalta paljon isompi osa kun perunoilla, makaroonilla ja riisillä lautasella.

    VastaaPoista
  2. Tottakai tiedän ja siksi en joka päivä näitä kyseisiä tuotteita nautikaan. Alkoholin käytön olen viimeisen kuukauden aikana jättänyt miltei täysin nollaan, taitaapa koko kuukauden alkoholiannos pyöriä alle 5 oluessa. En usko, että se tekee tätä intoilua turhaksi. Siihen asti kun painoni jatkaa putoamista toivottua tahtia, en näe mitään tarvetta lopettaa pieniä herkkuja sekä "laittomuuksia" silloin tällöin. En myöskään itse tunne yhtäkään karppaajaa/laihduttajaa, joka pystyisi pitämään täysin sallitun linjan monta kuukautta ilman yhtäkään repsahdusta tai herkkupäivää.

    VastaaPoista
  3. Näyttää niin hyvältä nämä sinun evääsi!:) Feta ja Battery stripped!<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3