torstai 12. huhtikuuta 2012

Looks like a hobbit

Koulupäivä on tänään lähtenyt melko mukavasti käyntiin Batteryn voimalla ja Vaimokin selvisi kouluun todella hehkeänä eilisestä baari-illasta huolimatta ja hobititkin jäi kakkoseksi jälleen kerran! Hieman darraa siis pukkaa, mutta ei se mitään haittaa.
























Itse löysin päivän vaatetukseeni pitkästä aikaa tuon ruutupaidan, jonka olen ostanut varmaankin 5 vuotta sitten. Välillä se onkin jo käynyt liian pieneksi, mutta nyt ryhdistäydyttyäni se mahtuu taas hyvin. Eilen sainkin lisää inspiraatiota karppaamiseen ja liikuntaan luettuani 5kg-lehteä, jonka olen saanut työkaveriltani. Vallan herttainen tapaus tämä Mallu, joka on yksi parhaista työkavereistani suuresta ikäerostamme huolimatta. Kyseessä on siis erittäin nuoreks kuusikymppinen, jonka henkilökohtaisena IT-tukena saan myös toimia. Saan kuulemma antaa käyttöopastusta lauantaina töissä hänen uuden modeeminsa kanssa. Ja ennenkuin hän vaihtoi yhteytensä valokuituun, soitti hän toki ensin minulle ja kysyi mielipidettäni. Jotain hyötyä siis koulustakin!


Koulun jälkeen kiidänkin ruokakauppaan inspiroitumaan illan menusta ja nyt pienen pohdinnan jälkeen ateriat ovatkin selvillä. Tässä en voi kuitenkaan enempää paljastaa tällä hetkellä, sillä mieheni lukee myös tätä ja pilaisin yllätyksen täysin muutoin ;D


2 kommenttia:

 1. Moi! Oon seurannu sun blogias jo vähän aikaa ja täytyy sanoa että tykkään sun kirjotuksista. Teen justiinsa kurssityötä Viestinnän etiikka ja normit-kurssille ja mulla tuli mieleen tää kyseinen postaus, koska siinä on paljon kuvia, jotka vaikuttavat suoraan netistä otetuilta, eikä niissä ole minkäänlaista merkintää niiden lähteestä tai ottajasta.
  Voisitko kommentoida lyhyesti miksi et ole merkinnyt kuvien lähdettä näkyviin? Aikaisemmassa postauksessa olet kirjoittanut, että eräs kuva on weheartit-sivustolta, mutta miksei lähdettä ole jokaisessa netistä otetussa kuvassa?
  Olisin kiitollinen jos viitsisit kommentoida lyhyesti kurssityötäni varten :)
  (en löytänyt sinulle sähköpostiosoitetta, joten ajattelin kysyä suoraan kommenttilaatikossa)

  VastaaPoista
 2. Joo tottakai viitsin! :) En ole merkinnyt lähteitä aina näkyviin, sillä useimmiten en yksinkertaisesti jaksa nähdä vaivaa ja toinen on kun postaan välillä iPhonella, en suorastaan osaa merkitä niitä näkyviin mitenkään fiksusti. Ja yleensä pyrin käyttämään vain omia kuviani. Toivottavasti oli apua! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3