keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kouluvuosi takana ja kesäloma edessä!

Tänään sain vihdoin viimeiset kouluhommat pois harteilta ja olenkin kaikkia ihania turhauttavia koulutehtäviä joutunut vääntämään viimeisen kuukauden ajan. Motivaationi on ollut ihan hukassa. Ja jos sitä ei aikasemminkaan ole ollut kovin paljoa, nyt se oli jo pakkasen puolella. Loppuvuoden tehtävät oli kyllä sellaista shittiä, että olisi tehnyt mieli välillä jättää koko homma kesken. Mitään en niistä oppinut ja tulipahan todistettua ettei se liiketalous ole todellakaan mun juttu. Nyt onkin ihana alkaa suunnittelemaan ensiksi vapaata viikonloppua  ja alkaa saavuttamaan pikkuhiljaa sitä kesäkuntoa ja fiilistä!


Koska tykkään kesällä ottaa aurinkoa ja olen ruskettumisen kanssa erittäin malttamaton, olen päättänyt käydä muutaman kerran solkussa hieman saamassa väriä, jotta pääsen mukavasti alkuun tämän kesän prosessin kanssa. Tottakai olen tietoinen solariumin haitoista, mutta olisiko sitten parempi vaihtoehto paahtaa itseään vaihtoehtoisesti auringossa tuntitolkulla päivittäin. Täällä kuitenkaan en pääse palamaan, vaikken auringossakaan pala helposti.

Olen myös laihduttanut (semi)ahkerasti koko kevään ja vielä nyt on tarkoitus ottaa se viimeinen pinnistys. Tämänhetkinen kuume sotki paluuni kuntosalille, mutta perjantaina viimeistään luulisin olevani siinä kunnossa, että salille paluu on mahdollinen. Ruokavalioni olen myös muuttanut takaisin karppilinjaan, sillä olen todennut sen ja liikunnan tuovan minulle toivottuja tuloksia. Mitään hirvittävän ihmeellistähän tässä vajaassa kuukaudessa ei ehdi tapahtumaan, mutta aina voi yrittää!


Huomenna menen myös huoltamaan ripseni Kerlille, joka olikin kauhukseni muuttanut Vantaalle! Jännitän huomenna seikkailua Simonkylään ja toivon hartaasti etten eksy. Onneksi iPhonessa on kätevä navigaattori niin enköhän loppujen lopuksi löydä perille (ja ainahan on taksi).

Viikonloppuna olisi tarkoitus lauantaina käydä äitini kanssa Lumenen tehtaalla aleissa, jos hän vain siis saa aikaiseksi sinne lähteä. Jos joku haluaa liittyä seuraan, saa ilmoittautua! Sunnuntaina olisi vuorossa Bettinan kanssa vierailu Valtterin kirppiksille ja toivon sieltä löytäväni jotain pientä kivaa pieneen hintaan. Kesälomarahathan kivasti tulevat vasta loman jälkeen, joten budjetti on kahden lomaviikkoni aikana aika niukka. Toivottavasti synttärit edes hieman korjaavat tilannetta *vink vink*.

Synttäribileeni avaavat siis lomani ja aionkin viettää prinsessasynttäreitä ihan vain tyttöjen kesken. Kaikille mekot ja muuta ihanaa hömppää tiedossa <3 Toivottavasti tästä loman ensimmäisestä osasta tulee oikein mukava ja aurinkoinen!


1 kommentti:

  1. oot todella kaunis, ja kivan olonen blogi ! (:

    http://shithappens-mariam.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3